Полицията съобщи важна новина за мъжа, който беше издирван в

...
Полицията съобщи важна новина за мъжа, който беше издирван в
Коментари Харесай

Заловиха опасния престъпник, издирван за въоръжен грабеж в Самоков

Полицията заяви значима вест за мъжа, който беше търсен в цяла България.

Задържан е причинителят на въоръжения грабеж в Самоков, оповестиха от полицията. 

40-годишният мъж е притеглен в качеството на обвиняем. Работата по случая е почнала на 15 декември след получен сигнал за извършен въоръжен грабеж в хранителен магазин в града.

От извършените оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности тогава бе открито, че към 11 часа в обекта е влезнал мъж с защитна маска на лицето, който след направена поръчка е насочил газов револвер към продавачката с настояването да съобщи оборота. След несполучлив опит да отвори касовия долап е създал няколко изстрела във въздуха и се е отдръпнал в незнайна посока, отнемайки найлоновата чанта с поръчаните от него артикули. 

В хода на следствието криминалистите са открили самоличността на причинителя, като той е разгласен за общодържавно търсене, а след това и задържан. 

Криминално проявеният самоковец е упрекнат за това, че е лишил непознати движими движимости от владението на притежателя с желанието незаконно да ги присвои, като за задачата е употребявал мощ и опасност с револвер с неустановена марка и модел и е създал изстрели с него.

С прокурорско разпореждане мярката му за задържане е удължена за срок до 72 часа, написа Блиц.. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР