Водещият на В реално време“ Бил Махер се прицели в

...
Водещият на В реално време“ Бил Махер се прицели в
Коментари Харесай

Бил Махер критикува Байдън, че е използвал данъчните си долари, за да финансира „мразенето на евреите“ в кампуса с нов план за студентски заем: „Толкова вбесен“

Водещият на „ В действително време “ Бил Махер се прицели в последното предложение на президента Байдън за студентски заем, настоявайки, че личните му данъчни долари, като допълнение, ще финансират „ мразенето на евреите “ в университетските кампуси.

По време на панелната полемика в петък вечер, до момента в който обсъждаше анти-израелските безредици, зараждащи в най-хубавите университети през последните седмици, Махер сподели, че е „ толкоз разгневен “ от това какъв брой от участващите студенти получават федерална помощ.

„ Когато прочетох за заемите за колежи... „ Анулирането на студентския дълг от администрацията на Байдън ще коства общо $870 милиарда до $1,4 трилиона. Това е доста опрощаване на задължения “, сподели Махер.

Махер продължи: „ Колежите непрекъснато покачват таксите за образование, по-късно децата теглят още заеми, след което държавното управление идва и изплаща тези заеми. Добре, значи моите данъчни долари поддържат тази ненавист към евреите? Не мисля по този начин. “

Сътрудникът на Fox News Келиан К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР