Полицията предприема мерки за охрана на обществения ред и организация

...
Полицията предприема мерки за охрана на обществения ред и организация
Коментари Харесай

Засилени мерки за сигурност заради мача между Ботев Пловдив и Крумовград

Полицията подхваща ограничения за защита на публичния ред и организация на придвижването по отношение на днешната футболна среща в града на тепетата сред тимовете на „ Ботев “ Пловдив и „ Крумовград “.

Мачът е от 19 ч., на клубния стадион на Ботев - Колежа. За да се избегне скупчване, феновете могат да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона в 17 ч. На влизане към трибуните всички ще бъдат проверявани подробно от униформените за носене на неразрешени движимости и предмети и наложени забрани за визити на спортни мероприятия. Няма да бъдат допускани гости в нетрезво положение или под влияние на наркотични субстанции, както и малолетни и малолетни без пълновръстен компаньон или авансово попълнена декларация.

В деня на спортната демонстрация и до три часа след приключването й се не разрешава предлагането на алкохолни питиета в спортната зона.

Въвежда се и краткотрайно ограничаване на придвижването по ул. „ Варшава “, която ще остане затворена за МПС в интервала от 17 ч. до 22 ч.

На стадиона държанието на публиката ще бъде снимано със специфични видеокамери и дронове.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР