Полицията предотврати опит за отвличане на 20-годишна в плевенското село

...
Полицията предотврати опит за отвличане на 20-годишна в плевенското село
Коментари Харесай

Четирима опитаха да отвлекат 20-годишно момиче и пребиха почти до смърт неин роднина

Полицията предотврати опит за похищение на 20-годишна в плевенското село Каменец, заяви Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Плевен.

След издирвателни дейности са арестувани под стража двама от нападателите, прецизираха от полицията. Престъплението е осъществено рано сутринта през вчерашния ден. Нападателите нанесли побой в дом в Каменец на 44-годишен родственик на набелязаната жертва, като му предизвикали доста контузии по тялото и пръсване на черепа. Двадесетгодишната съумяла да се обади на тел. 112 в 05.45 ч., което е осуетило отвличането и причинителите се отдръпнали в незнайна посока, показват от полицията. Изпратените служители на реда открили, че дамата е невредима, а потърпевшият мъж е признат от Спешна помощ - Плевен с действителна заплаха за живота, след което положението му се стабилизира. При огледа на място служителите на реда са иззели като материално доказателство дървен прът.

Установена е самоличността на причинителите - трима от Павликени - на 22 години, 47 години и 38 години, в съучастничество с 24-годишен от Летница. След опита за похищение те са се укрили и са оповестени за търсене с мярка "принудително довеждане ". В следобедните часове през вчерашния ден 24-годишният е арестуван от чиновници на ОДМВР - Ловеч. В Павликени е арестуван и 22-годишният причинител на побоя. Окръжната прокуратура в Плевен е образувала досъдебно произвеждане по случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР