Полицията откри трупа на Кети Николова Кюхова. Късно снощи полицията

...
Полицията откри трупа на Кети Николова Кюхова. Късно снощи полицията
Коментари Харесай

Трупът на Кети от Нови Искър е открит в геран, похлупен с капак

Полицията откри натрупа на Кети Николова Кюхова. Късно нощес полицията е намерила и търсения джип БМВ Х 5, оповестява Клуб Z. Според изнесена от тях онформация тялото на 44-годишната жена е било в геран, след това е изработен опит то да бъде скрито, като той е похлупен. Мястото е относително далеко в Балкана - на няколко километра от къщата на нещастието в кв. "Изгрев " на Нови Искър. Кюхова бе търсена от полицията "във връзка с тежко престъпно закононарушение " - публично.
Неофициално обаче тя е изчезналата частица в изключителната покруса, която бе разкрита нощес в Нови Искър. Бяха открити убити Неделчо Юнаков, синът му Георги, дъщерята на Кети от предходен брак - Нанси, нейното гадже - Боби, и бабата. Първоначалните догадки, че Неделчо е избил фамилията и след това се е самоубил, започнаха да се разколебават, откакто стана ясно, че липсват оръжието, джипът на семейството и дамата, която е живяла на фамилни начала с него.
Според очевидци автомобилът е бил джип БМВ с отворени порти, а тя е била на известно разстояние от него - мъртва.
Категорично отпада версията, че е допустимо Кети Кюхова да е избила фамилията си.
По думите на съседа Йордан Георгиев, първо, проверяващите влезнали в кухнята на дома, където разкрили гилзи и следи от кръв по пода. Вратата към прилежащата стая била заключена и се наложило проверяващите да влязат въпреки това. Георгиев споделя, че Неделчо и синът му Георги са убити в кухнята и са отнесени във въпросната прилежаща стая. Там е убита и съвсем неподвижната 72-годишна майка на Кети.
Двамата младежи - Нанси (16 г.) и гаджето ѝ Боби (18 г.), евентуално са намерили гибелта си на горния етаж.
Семейството било избито не с по един - както първо бе обявено, а с доста патрони, а причинителят се опитал да почисти след закононарушението, твърди още очевидецът. Според него единствено Неделчо е прострелян неведнъж.
Запознати допълниха, че стрелбата може да се пояснява и като професионална - има изстрели в главите и гръдните кошове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР