Полицията извършва проверка по случай, при който французин насъскал куче

...
Полицията извършва проверка по случай, при който французин насъскал куче
Коментари Харесай

Французин насъскал куче срещу майка с дете в родопско село

Полицията прави инспекция по случай, при който французин насъскал куче против минаваща по улица майка с малко дете в родопското село Полковник Серафимово . Информацията за формираната инспекция бе доказана пред „ Българска телеграфна агенция “ от Цветан Цанков , шеф на ОДМВР-Смолян.

Инцидентът за нападнатата от куче млада жена стана прочут след публикуван в обществените мрежи видео клип. Кадрите демонстрират очевидно опиянен мъж и пищяща от смут жена, опитваща се да се защищити от нападащи я кучета. Мъжът е французин, живеещ от два месеца в къща в селото, като до този миг не е създавал проблеми

Нападната жена крещи за помощ и умолява французина да прибере агресивното животно си, обяснявайки, че на гърба си има бебе . Чужденецът не се трогва от виковете и продължава да насъсква домашното куче. Към офанзивата против дамата се включват още две улични псета . Жената не е ухапана при нападението, защото дебели ботуши я предпазили от по- съществени пострадвания от кучешките зъби.

Полицията през днешния ден е направила опит да приказва с чужденеца, само че не го е разкрила на адреса. Много е евентуално той съзнателно да се е укрил и да не им е отворил вратата . Поради тази причина органите на реда ще потърсят подпомагане от собственика на парцела, предан чартърен на чужденеца.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР