Полицията е задържала заподозрян за хвърлената бомбичка, която рани двама

...
Полицията е задържала заподозрян за хвърлената бомбичка, която рани двама
Коментари Харесай

Задържаха заподозрян за хвърлената бомбичка, ранила полицаи


Полицията е задържала обвинен за хвърлената бомбичка, която рани двама служители на реда на безконечното дерби ЦСКА - "Левски " на 18 април.
Късно в събота вечерта мъжът е бил отведен за разпит в Столична дирекция на вътрешните работи. Близки до следствието настояват, че той е последовател на "сините ".
Повече детайлности евентуално ще бъдат изнесени в неделя. Тогава ще стане ясно и дали на обвинения ще бъдат повдигнати обвинявания, оповестява Darik.

Инцидентът стана в почивката сред двете полувремена на дуела, изигран на Националния стадион "Васил Левски ".
От Сектор Б беше хвърлена самоделна бомбичка, която счупи стъклена врата на един от изходите на стадиона и рани двама униформени чиновници - 24-годишната Гергана Зашева и сътрудника й Петър Иванов.

Зашева претърпя комплицирана очна интервенция в столична болница. Лекарите предизвестиха, че едвам след няколко месеца ще се разбере дали зрението й ще се възвърне изцяло.
Колегата й Петър Иванов се отърва по-леки пострадвания.
Заради случая бе извършена светкавична полицейска интервенция. Задържани бяха повече от 40 души, само че след разпити всички те бяха освободени. Спортното и вътрешното министерства пък взеха решение да създадат законодателни промени в битката против хулиганството по стадионите. Очаква се до два месеца да бъде импортиран напълно нов закон. Една от концепциите, залегнали в него, е въвеждането на поименни билети.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР