Полицията е успяла да убие терориста, който взе заложници във

...
Полицията е успяла да убие терориста, който взе заложници във
Коментари Харесай

Полицията уби терориста, взел заложници във Франция


Полицията е съумяла да убие терориста, който взе заложници във Франция, съобщи Агенция Франс Прес като се базира на източник от силите за сигурност.

Стрелецът, който се развихри в югозападна Франция, умъртви трима души и рани други двама при три обособени случая, случили се към град Каркасон. Стигна се до заложническа драма в град Треб.

Мъжът, оповестил се за „ боец на „ Ислямска държава", първо отвлече кола в Каркасон в петък сутринта, убивайки пасажер и ранявайки водача, споделиха източниците пред Агенция Франс Прес при изискване за анонимност. След това той стрелял по група служители на реда наоколо, оставяйки един от чиновниците на реда ранен преди да замине за близкия град Треб, където умъртви двама души и рани различен в супермаркет Super U. Въоръженият нападател влезнал в супермаркета към 11.15 часа сутринта.

Преди да се стигне до развръзката, френският министър-председател Едуар Филип назова обстановката с взимането на заложници в Треб „ доста сериозна ”. „ В момента специфичните служби организират интервенция на място. Ситуацията е доста сериозна ”, сподели Филип, представен от телевизионния канал Бе Еф Ем.

Свидетел сподели, че нападателят бил въоръжен с ножове, револвер и гранати и извикал „ Аллах Акбар", до момента в който влизал в супермаркета. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР