Полицията арестува нагли крадци.Задържаха извършителите на въоръжения грабеж в столичния

...
Полицията арестува нагли крадци.Задържаха извършителите на въоръжения грабеж в столичния
Коментари Харесай

Задържаха извършителите на въоръжения грабеж в Гео Милев

Полицията арестува нагли крадци.

Задържаха причинителите на въоръжения обир в столичния квартал " Гео Милев ". Маскирани мъже влезли на 29 декемри в магазин и заплашили касиерката с револвер. Твърди се, че те задигнали сумата от 4000 лева. 

Криминалисти от Първо районно управление (на МВР) и от бранш " Грабежи "  - Столична дирекция на вътрешните работи открили, че тримата нападатели се придвижват с лек автомобил, който бил открит в ж.к. " Гоце Делчев ".

В резултат са задържани двама от причинителите, които са известни на Министерство на вътрешните работи, написа novini.bg. 

В хода на процесуално-следствените дейности в жилището на единия са открити два газови револвера, сгъваем нож,пари, както и 114 боеприпаса за огнестрелни оръжия диаметър 7.62. На адрес в София в събота е арестуван и третият причинител. Той е с престъпни регистрации и е осъждан.

От три жилища, населявани от причинителите, са иззети дрехите, с които е осъществен грабежът, както и голям брой електронни устройства, употребени от тях. Тримата са арестувани за период до 24 часа.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР