Полиция нахлу в хотел Авеню“ в Бургас, съобщава Флагман. В

...
Полиция нахлу в хотел Авеню“ в Бургас, съобщава Флагман. В
Коментари Харесай

Баща и син задигнаха 240 бона от къща в село Бата, хванаха ги в хотел Авеню“ в Бургас

Полиция нахлу в хотел „ Авеню “ в Бургас, оповестява Флагман. В постройката се намирали двама мъже – татко й наследник, упрекнати в кражба на крупна сума пари.

Само за минути след появяването на полицейските чиновници с белезници са изведени престъпно проявените Орхан Осман (48 г.) и синът му Стефан Димитров (26 г.). В хотелската стая била открита сумата от 28 850 лева, за която мъжете декларирали, че е от кражба в село Бата.

На 25.03 т.г. двамата отмъкнали сумата от 240 000 лева от частен дом в поморийското село Бата, населяван от 41-годишен мъж. Двамата мъже са от Несебър, само че живеели в поморийското село Гълъбец. Извършено е претършуване в дома на брачната половинка на 48-годишния несебърлия в село Гълъбец, като са открити и конфискувани още 11 300 лв., 124 $, 200 румънски леи и златни украшения към 40 гр. Униформените установили, че парите са от кражбата в село Бата, а златните украшения – от друга кражба, осъществена на територията, обслужвана от Районно ръководство – Несебър.

Двамата несебърлии създали цялостни признания за осъществените от тях закононарушения, като с прокурорски постановления са привлечени в качеството на обвинени и им е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

В продължение на разнищването на крупната кражба и спомагателните полицейски дейности станало ясно, че бащата Орхан е взел участие и в друго закононарушение. През февруари т.г. Орхан, 34-годишният престъпно проявен Лъчезар Роев от руенското село Просеник и 26-годишният Георги Арабаджиев също престъпно проявен и от село Просеник, в комбина са отмъкнали сумата от 20 000 лв. и 30 000 евро, благосъстоятелност на 66-годишен мъж от село Ръжица. Деянието е осъществено от вкъщи на мъжа, който криел пачките в печката за твърдо гориво.

Тримата арестувани създали цялостни признания. Спрямо Лъчезар и Георги също е взета мярка „ задържане под стража.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР