Полиция нахлу в дома на 73-годишна жена, след като малкия

...
Полиция нахлу в дома на 73-годишна жена, след като малкия
Коментари Харесай

Отнеха териерът на баба, нападнал куриер

Полиция нахлу в дома на 73-годишна жена, откакто дребния "свиреп " Алфи нападнал куриера, който й носел доставка, оповестява Metro.

"Дивият звяр " се затичал към куриера, който паднал на земята, крещейки "Ще ме убие! ", съгласно собственичката на кучето Клаудия Сетимо.

Тя споделя по какъв начин служителите на реда пристигнали да вземат кучето й, Алфи, който тежи по-малко от камък, откакто дребният териер "нападнал " мъжа с доставката. Той побягнал от градината на 73-годишната жена и паднал, когато дребното животно скочило към него.
Клаудия, от Кингстън, Югозападен Лондон, изяснява обстановката:

"Веднага щом видя кучето ми, той стартира да крещи като вманиачен, че то ще го убие. Той крещеше толкоз мощно, че хората в близост помислиха, че някой в действителност е атакуван. "

Човекът имал единствено драскотина на кръста, евентуално породена при рухването му на земята. Въпреки минималната контузия куриерът упорствал да бъде отведен в болничното заведение.

Според старата жена, която живее сама с Алфи, това се е случило, единствено тъй като той е почнал да бяга и паднал в градината.

Клаудия Сетимо твърди, че полицията е взела десетгодишния Алфи заради случая в края на юни, и не са се появили до предишния петък.

'В потрес съм. Страдам от тревога и стрес, и случаят ми се отрази още по-зле. Наистина беше впечатляващо да дойдат толкоз доста хора за такова малко куче. Отнесоха се с мен като с нарушител, какъвто аз не съм, " оплаква се госпожа Сетимо.

Териерът Алфи живее с нея от бебе, в този момент й е лишен и тя не знае по кое време ще го види още веднъж.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР