Полицейски служители спасиха от задимено жилище дете, неволно предизвикало пожар,

...
Полицейски служители спасиха от задимено жилище дете, неволно предизвикало пожар,
Коментари Харесай

Полицаи спасиха дете, неволно предизвикало пожар

Полицейски чиновници избавиха от задимено жилище дете, несъзнателно провокирало пожар, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Днес, към 11.30 часа, в районно управление (на МВР) - Търговище постъпил сигнал от жители на жилищен блок в кв. „ Запад “ за зародил пожар на тераса на апартамент.
Според информацията, в жилището имало малко дете. Незабавно към адреса били ориентирани два автопатрулни и един екип на пожарната, както и на Центъра за незабавна здравна помощ.
На място служителите на реда открили, че металната входна врата на жилището е заключена. Без да губят време, те я разрушили с подръчни средства и извели 8-годишното момче, което е било единствено в жилището.
За благополучие, детето не е потърпевшо съществено от дима, извършил жилището и стълбищното пространство, прегледано е в МБАЛ-Търговище и е освободено.
Пред служителите на реда разказало, че при игра със запалка несъзнателно е запалило възглавничка на терасата, а огънят се пренесъл и върху други складирани там движимости.
При пожара са нанесени материални вреди. Огънят бързо е погасен от чиновници на РСПБЗН - Търговище.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР