Полицейски служители, които охраняват Капитолия във Вашингтон, са арестували въоръжен

...
Полицейски служители, които охраняват Капитолия във Вашингтон, са арестували въоръжен
Коментари Харесай

Арестуваха въоръжен мъж край сграда на Сената във Вашингтон

Полицейски чиновници, които охраняват Капитолия във Вашингтон, са арестували въоръжен мъж наоколо до постройка на американския Сенат, съобщи ДПА.

Малко след 12.30 ч. локално време полицията е получила сигнал за лице с огнестрелно оръжие, видяно в парка край гара " Юниън ". Веднага по-късно на мястото са пристигнали полицейски коли и регионът е бил отцепен.

Служителите на реда са разкрили нарушителя, който е разпознат като 21-годишен мъж от Атланта на име Ахмир Лавон Мерел. Той е вървял постепенно в посока към гарата с оръжие в ръце. Мерел не се е подчинил на полицейската заповед да спре и да хвърли оръжието си, което е наложило потреблението на мощ. Един от полицейските чиновници е съборил мъжа и той е паднал върху оръжието си, " което наподобява е полуавтоматично ". По-късно мъжът е бил откаран в болница, а служители на реда са претърсили чантата, която Мерел е носил със себе си.

Все още не е ясно за какво Мерел се е появил въоръжен на територията на Капитолия, само че съгласно проверяващи е допустимо той е имал " психологични проблеми ". Лицето има регистрация в полицията за полови похищения.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР