Полицейски служител, нападнат от летяща агресивна вещица … На 16 януари

...
Полицейски служител, нападнат от летяща агресивна вещица …
На 16 януари
Коментари Харесай

Полицейски служител, нападнат от летяща агресивна вещица

Полицейски чиновник, атакуван от летяща нападателна магьосница … На 16 януари 2004 година, в 15:15 ч., Леонардо Саманиего (Leonardo Samaniego), служител на реда от Гуадалупе (Guadalupe), Мексико, бил нападнато от тайнствен летящ хуманоид (Zona666.com). Полицаят правел нормалната си обиколка с патрулната кола към Колония Валес де ла Сала (Colonia Valles de la Salla), когато огромно черно творение скочило на земята от дърво до улицата и се обърнало към полицейската кола. Озадачен, офицер Саманиего присъединил дългите светлини на колата и видял нещо кошмарно. Това, което било паднало или скочило от дървото, било жена, облечена в черно, която в действителност не докосвала улицата с крайници. Тя се носела над земята.



Леонардо Саманиего Саманиего гледал по едно и също време с съмнение и учудване. Видял, че двете огромни черни очи на дамата се присвиват от светлината на фаровете на патрулната кола и тя вдигнала ръка в опит да ги отбрани. Изведнъж, почнала да наподобява ядосана и нападателна. „ Вещицата “ скочила върху транспортното средство и се пробвала да стигне до индивида като счупи предното стъкло. Офицерът тръгнал с автомобила си на заден ход, пробвайки се да се измъкне от нейната офанзива. По-късно, в формалните си показания за странните събития от вечерта, служител на реда Саманиего споделя, че „ вещицата “ е летяла до предното му стъкло, пробвайки се да счупи стъклото, с цел да го сграбчи. Описва я с огромни черни очи, видимо без клепачи, ужасяващо изражение и тъмнокафява кожа. Четете още: А. Шински, умъртвил `вещица` след 7 години премеждия от нейно проклятие Саманиего карал колата си обратно, като обезверено се опитвал да избяга от нападателката и да се свърже с сътрудниците си. Когато транспортното му средство се блъснало в бордюра, той бил толкоз изплашен, че затворил очи, с цел да не вижда ужасното й лице.



Когато отворил очи и видял злокобното създание, което към момента драскало по предното стъкло, той примрял, заради мощния стрес. Няколко минути по-късно, когато две полицейски коли пристигнали на мястото дружно с кола за спешна помощ, служителите на реда намерили Саманиего към момента в безсъзнание. Бил незасегнат, може би, тъй като останал в патрулната кола. Дошъл в схващане в колата за спешна помощ. По време на последвалото следствие на странния случай, служител на реда от Санта Катарина (Santa Catarina) и още двама негови сътрудници признали, че са видели същото летящо създание, което Саманиего е срещнал. Те били забелязали вещицата в черна рокля три дни по-рано, само че решили да не пишат отчет за случилото се, тъй като се страхували от насмешки. Тогава, редица поданици от Колония Ла Плая (Colonia La Playa) споделили на телевизионните публицисти, че и те са виждали летящото страшилище на дневна светлина, както и в късните вечерни часове. Норма Алиша Ерера, която живее в Колония Ла Плая, декларира, че тя и брат й са видели мистериозния летящ хуманоид денем. Брат й бил толкоз замаян и шокиран от гледката, че съвсем една седмица по-късно не се чувствал добре.
За страдание, няма изнесен снимков материал или, в случай че има, не е показван на необятната общност …
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР