Полицейски инспектор от Районно управление - Петрич, заедно с местен

...
Полицейски инспектор от Районно управление - Петрич, заедно с местен
Коментари Харесай

Полицай и учител влязоха в горяща сграда и спасиха девет души в петричко село

Полицейски контрольор от Районно ръководство - Петрич, дружно с локален преподавател, избавиха девет души от горяща постройка в петричкото село Коларово, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград.

Инцидентът е от 2 март, допълват от ОДМВР.

Към 14:00 часа младши полицейски контрольор Тодор Кимов е бил на работа в приемната в селото, когато вижда дим, който излиза от жилищна постройка на общината. В са настанени обществено слаби хора. Незабавно подава сигнал на тел. 112 и хуква към постройката.

От полицията допълват, че по пътя го застига млад мъж, преподавател по физическо образование в локалното учебно заведение, осведоми Българска телеграфна агенция. Двамата за минути доближават постройката, която към този момент е била обхваната от пламъци.

Мл. Инспектор Кимов преценя ситуацията и дружно с учителя влизат в постройката и съумяват да изведат на безвредно място деветима от жителите, измежду които и жена с тежки изгаряния, показват от ОДМВР - Благоевград.

На място е дошъл и екип на пожарната работа, който подхваща гасителни дейности, а на потърпевшата жена е оказана първа помощ. След преодоляване и погасяване на пожара е осъществен оглед, подхванати са дейности за определяне на аргументите за зародилия случай.

От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград оповестяват още, че потърпевшата жена е 70-годишна. Тя е превозена за лекуване в УМБАЛСМ " Пирогов ", където лекарите не престават да се борят за живота ѝ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР