Полицай масово пият алкохол след дежурство, научи Lupa.bg от източници

...
Полицай масово пият алкохол след дежурство, научи Lupa.bg от източници
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Полицаи изпиват по 2 л водка след дежурство

Полицай всеобщо пият алкохол след дежурство, научи Lupa.bg от източници в полицейските среди. Това е процедура във всички столични РПУ-та, за което „ Вътрешна сигурност ” е почнала инспекция.



След нощно ченгетата разпускат с огромни количества водка. В стаята им могат да се намерят най-малко по 2 литра от алкохола. Психиката им не устоя от зачестилите произшествия с жертви или убийства и те се успокояват с концентрат.

Доказателство за „ алкохолната процедура ” на служителите на реда са униформеният от столичното VIII РПУ, който пийнал отивал на митинга на таксиджиите и аварирал и жандармеристът,  блъснал дете на пешеходна пътека в село Лозен и избягал.



Полицай Владимир Владимиров сега е арестуван под стража поради злополуката в „ Дружба ”. Според експертизата по делото той е карал с 2,45 промила в кръвта, само че не и с опиати. Магистратите одобриха, че в случай че обвиненият бъде пуснат от ареста, има заплаха да повлияе на наказателното произвеждане и на очевидците. След злополуката той е уволнен от столичното VIII РПУ.

На 25 октомври 9-годишно дете беше блъснато от жандармерист на пешеходна пътека в село Лозен. Момчето е с охлузни рани. Шофьорът избягал. Свидетели хвърляли бутилки и счупили задното стъкло на колата. По-късно служители на реда намерили водача. Пробата с дрегер е показала 0.5 промила. Тя обаче е взета три часа след случая.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР