Полицаи от управлението в АЕЦ „Козлодуй“ са направили врътка, за

...
Полицаи от управлението в АЕЦ „Козлодуй“ са направили врътка, за
Коментари Харесай

Истински лъжи! Ченгета бракониери размениха прасетата, за да заблудят шефа си Янко Янколов

Полицаи от ръководството в АЕЦ „ Козлодуй “ са създали врътка, за която може да се направи сполучлив филм, научи организация BulNews.
Миналият уикенд двама чиновници на Министерство на вътрешните работи отишли на бракониерски лов, по време на който съумели да ударят диво прасе. След края на лова те отишли във врачанския квартал Бистрец, където почнали да го разфасоват. Бдителен комшия обаче забелязал дейностите на двамата мъже и подал сигнал на тел. 112.
Скоро пред къщата дошъл патрул, който открил, че става въпрос за бракониерски лов и по тази причина докладвали в регионалната дирекция на полицията и на дежурен следовател. Веднага бил известен и шефът Янко Янколов, че негови подчинени са направили закононарушение. Шефът на врачанската полиция неотложно тръгнал от София за Бистрец, а в това време почнала да се образува група за оглед на мястото на престъплението.
През това врече обаче двамата служители на реда скрили убития глиган и извадили от кочината домашно прасе, на което теглили ножа. Когато Янколов и следователят идват в двора на къщата, там заварили разфасованото другото животно. Въпреки това има формирано досъдебно произвеждане, която би трябвало да изобличи измамниците и те да бъдат уволнени от системата на Министерство на вътрешните работи. Подмяната е елементарно доказуема, стига някой да се е сетил да вземе кръв от мястото на клането, защото по този начин незабавно би се открила подмяната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР