Полицаи от Районното управление в Хасково откриха 13-годишното момче, обявено

...
Полицаи от Районното управление в Хасково откриха 13-годишното момче, обявено
Коментари Харесай

Откриха изченалото 13-годишно момче от Хасково при роднини в Кърджалийско

Полицаи от Районното ръководство в Хасково откриха 13-годишното момче, оповестено за общодържавно търсене, при родственици в кърджалийско село, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

По-рано през днешния ден стана ясно, че младежът Дениз Рамадан Яшар през вчерашния ден не се прибрал след занятията в учебно заведение , а сигнал за изгубването му подала 35-годишната му майка.

Установено било, че момчето се качило на рейс и тръгнало за дома на чичо си. Полицаите са посетили роднината на детето, където то отишло. Момчето е крепко и в положително положение и ще бъде предадено на родителите си.

 При спецакция в София: Най-малко осем души са арестувани с дрога (СНИМКИ) България 2 мин. При спецакция в София: Най-малко осем души са арестувани с дрога (СНИМКИ)  13-годишен възпитаник от Хасково е разгласен за общодържавно търсене България 1 мин. 13-годишен възпитаник от Хасково е разгласен за общодържавно търсене  След пердах в учебен двор 14-годишен е в болница в Хасково (СНИМКИ) България 3 мин. След пердах в учебен двор 14-годишен е в болница в Хасково (СНИМКИ)  Арестуваха трима души с 8 кг марихуана България 2 мин. Арестуваха трима души с 8 кг марихуана  При спецакция в София: Най-малко осем души са арестувани с дрога (СНИМКИ) България 2 мин. При спецакция в София: Най-малко осем души са арестувани с дрога (СНИМКИ)  13-годишен възпитаник от Хасково е разгласен за общодържавно търсене България 1 мин. 13-годишен възпитаник от Хасково е разгласен за общодържавно търсене  След пердах в учебен двор 14-годишен е в болница в Хасково (СНИМКИ) България 3 мин. След пердах в учебен двор 14-годишен е в болница в Хасково (СНИМКИ)  Арестуваха трима души с 8 кг марихуана България 2 мин. Арестуваха трима души с 8 кг марихуана

На този стадий няма пояснение за какво ученикът е тръгнал натам и за какво роднините му не са съобщили на родителите, че детето обитава у тях, написа Българска телеграфна агенция. Това следва да бъде изяснено, допълват от полицията.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР