Политологът Светослав Малинов нарече грозни сцените в парламента от днес.Това

...
Политологът Светослав Малинов нарече грозни сцените в парламента от днес.Това
Коментари Харесай

Светослав Малинов: Президентът иска да оглави опозицията. Там ще си партнира с Възраждане

Политологът Светослав Малинов назова грозни сцените в Народното събрание от през днешния ден.

" Това са грозни подиуми от една затихваща функционалност на тези проруски и антиевропейски сили. След образуването на държавно управление ще се види какъв брой неефикасно е тяхното наличие в опозицията. Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ще бъдат потребна съпротива със своята експертиза, следейки за положителното действие на парламентарната република. След образуването на държавното управление напрежението ще намалее, тъй като жителите ще видят полезността на това държавно управление. И гласоподавателите на партиите, които са в съпротива също ще видят, че е по-добре да имаме постоянно държавно управление ", сподели той в " БТВ новините ".

" Всяка формула, която обезпечава болшинство в този парламент е добра. Няма идеална формула в тази обстановка, в която се намираме при намалялото доверие към партиите. Ако мине, значи е положително, в случай че не мине, значи не е било положително. Няма някакви непредвидени промени в структурата на Министерския съвет. Тук има един здрав консерватизъм, има някои доста мощни попадения. Ще се научим оттук насетне, че най-важната институция е Народното събрание. В този смисъл това държавно управление може да бъде променено, освежено, може да бъде определен нов министър председател, Народното събрание е значимата институция ", добави Малинов.

" Поведението на президента си го изяснявам с това, че желае да оглави опозицията. Там ще си партнира с " Възраждане ", сигурен съм, че няма да си партнира с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Но да напомним, че българският президент пожела неуспех, пожела болшинството от българските жители, които желаят постоянно държавно управление, на процедура да не го получат. Много ми е забавно какво ще прави в този момент, дали в действителност публично ще оглави българската съпротива, или ще мине в още по-остри офанзиви против парламентарната република ", приключи специалистът.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР