Политиците, без значение от коя партия са, като дойдат изборите

...
Политиците, без значение от коя партия са, като дойдат изборите
Коментари Харесай

Менков: Всички 48 милиона за Хемус са тук и на територията на България

" Политиците, без значение от коя партия са, като дойдат изборите и почват да ругаят и наскърбяват строителите. " Вие работихте с този кмет, с това държавно управление ". Хора, ние строителите, работим с кмета, който е определен. Работим с Министерски съвет, Народното събрание, които са определени ", това съобщи строителният бизнесмен Велико Желев пред bTV във връзка ареста му.

" Всички 48 милиона са тук и са на територията на България и са вложени във всички планове, които комерсиалното сдружение е изпълнило ", съобщи от своя страна юристът му Менко Менков по отношение на въпросите на вътрешния министър Иван Демерджиев за част от средствата, платени за Автомагистрала " Хемус ".

Ние сме единствено строители. Не ни интересува кой от коя партия е. Ние желаеме правила. Искаме да си стоим в нашата страна. Държавата дефинира разпоредбите за градеж на Автомагистрала " Хемус ". Държавата реши да даде плана на " Автомагистрали ", а те направиха търг, след който подписаха контракт, посредством който дават задатъци на компаниите, които са спечелили, продължи още Велико Желев.

Ние имаме два сектора с дължина 13 км., за 213 млн. лева Получили сме общо 76 млн. лева аваново по двата контракта, а сме направили работа за 136 млн. лева, съобщи предприемачът във връзка на връзките на неговата компания и градежа на автомагистрала " Хемус ".

Всяка година сме имали цялостни данъчни проверки. " Хидрострой " не се е отървала от проверки, без значение кой е бил на власт - Национална движение „Симеон Втори", Тройната коалиция, ГЕРБ, продължи Велико Желев.

Шишков е измамен доста грубо от някого. Няма по какъв начин един министър да излезе, да вземе една ядка и да каже " тук е открадната 1/3 от асфалта ". Не знам кой го подвежда, само че несъмнено има неприятни съветници, съобщи предприемачът по отношение на градежа на Северната дъга, къде съгласно районния министър арх. Иван Шишков липсва огромна част от асфалта, който е трябвало да бъде положен по план.

Преговаряме да изнесем техниката в чужбина. Ще участваме в някои от поръчките, само че България не е приоритет, съобщи още той.

Делян Пеевски не съм го виждал през живота си, сподели още Велико Желев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР