Политиката на правителството на Борис Джонсън е либерална спрямо желанието

...
Политиката на правителството на Борис Джонсън е либерална спрямо желанието
Коментари Харесай

Международен анализатор каза какво ще се случи с българите след "Брекзит"

Политиката на държавното управление на Борис Джонсън е демократична по отношение на желанието на българите да посещават Англия.

Сега следва директен интервал, само че всички българи, които са в заварено състояние няма да имат действителни промени.

Политиката на държавното управление на Борис Джонсън е по-либерална. За хората, които имат предпочитание да учат, се чака демократичен визов режим.

Това разяснява в ефира на Нова тв интернационалният анализатор Мартин Табаков.

„ Датата, за която се схванаха Лондон и Брюксел за напускането на Обединеното кралство на 31 януари 2020 година ще бъде изпълнена, само че това е съгласие във връзка с изхода на Brexit”, сподели още Табаков.

Той изясни, че за триумфа на Джонсън има доста справедливи аргументи. Една от тях е тактиката на торите – да бъдат таргетирани лейбъристки региони, дали своят вот за овакантяване на Европейски Съюз.

По думите му Тръмп е бил от дребното политици, които се опитваха да вдъхнат доверие на английското общество, че Европейски Съюз има опция.

„ Изключително мъчителна тематика за английското общество е дали в този обсег на бъдеща комерсиална договорка със Съединени американски щати ще влезе и английското опазване на здравето.

Има двупартиен консенсус сред консерватори и лейбъристи, че това не би трябвало да се случва. Това понижа интереса на САЩ”, съобщи интернационалният анализатор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР