Политиката е занимание, което носи твърде много негативи. Аз не

...
Политиката е занимание, което носи твърде много негативи. Аз не
Коментари Харесай

Огнян Герджиков: Не знам другаде по света да има такава търговия на гласове, изглежда е български патент

Политиката е занятие, което носи прекалено много негативи. Аз не бях политик, в кръвта си в никакъв случай не съм бил политик. Обстоятелствата по този начин се стекоха, че ме вкараха в това русло, от което мъчно се излиза, показа в Българска национална телевизия " Денят стартира " някогашният длъжностен министър председател и някогашният ръководител на Народно събрание проф. Огнян Герджиков. Убеден е, че хората стават по-добри, когато виждат положителни каузи.

За положителните неща би трябвало да се приказва повече. Това работи като еликсир за човешката душа.Ние не сме единствената страна, която е в политическа рецесия. Не би трябвало толкоз да се опасяваме, че не можем да си изберем трайно държавно управление.

Очакванията са на тези избори гласуващите да бъдат още по-малко, а след това се оплакваме - за какво тъкмо тези влязоха в Народното събрание, означи той.

Не знам другаде по света да има такава търговия на гласове, наподобява е български патент. Това е извънредно уродливо събитие и би трябвало да се води доста сериозна битка против него.

Шампиони сме по непрекъснати промени в законодателството. Бих се радвал Народното събрание да приема три закона на година, а не 33, както го прави. Кодексът за обществено обезпечаване, в действие от 1 януари 2000 година Оттогава е променян 137 пъти. Това е безспорен международен връх. Нестабилността на законодателството отблъсква вложителите, безапелационен е проф. Герджиков.

Младите хора могат да се задържат у нас с по-добри условия на живот. Другото значително значимо за развиването на младите е културата. Ние би трябвало да разпространяваме българската просвета. В Миланската канара - меката на оперното изкуство, има 10 огромни маслени портрети на най-големите артисти, пели там. От тези огромни оперни артисти 7 са българи, описа той и добави, че би трябвало да познаваме огромните си художници, огромните изобретатели. Смята, че когато се вдигне културата ни, тогава и методът ни на гласоподаване ще се промени, сподели още той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР