Политическият фактор става важен за икономическия живот. Това констатира политологът

...
Политическият фактор става важен за икономическия живот. Това констатира политологът
Коментари Харесай

Хората искат всичко веднага, иначе губят търпение, предупреди Иван Кръстев

Политическият фактор става значим за икономическия живот . Това установи политологът Иван Кръстев на 12-ата годишна среща на бизнеса с държавното управление.

Ако тази конференция се организираше през 1991-1992 година, качеството на работната ръка щеше да бъде водещо, само че в този момент проблем е дефицитът на квалифицирана работна ръка , уточни той.

 Политиката на увеличение на минималните приходи ще продължи
Политиката на увеличение на минималните приходи ще продължи

Около 40 000 души са се върнали в страната

Кризата на просветителната система също оказва отрицателен резултат върху пазара на работна ръка - най-хубавите, който приключват, даже не аплайват у нас .

Това, което виждаме като културна смяна, е, че хората са изгубили самообладание. Хората желаят всичко незабавно . Ако не се даде на хората да се развиват незабавно, те търсят друга реализация.

След бежанската рецесия у нас има опозиция против служащи чужденци. Проблемът с работната ръка няма да се реши с импорт .

Да се намерения за инвестиция в образованието , предложи той, само че това може да докара още веднъж до по-голямо тръгване от страната.

Да задържиш хората тук няма да бъде единствено резултат от просветителната система, би трябвало да създадеш културна среда .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР