Политическите сили трябва да направят широка коалиция. Това каза пред

...
Политическите сили трябва да направят широка коалиция. Това каза пред
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Политическите сили трябва да направят широка коалиция

Политическите сили би трябвало да създадат необятна коалиция. Това сподели пред публицисти служебният министър председател Гълъб Донев по отношение на политическата рецесия, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

" Трябва да се търси допирателните линии, по които да създадат необятна коалиция, с цел да могат да излъчат постоянно държавно управление, което да работи стабилно и дейно, с цел да могат да решат проблемите на българските жители, а те не са малко ", сподели Донев ".

Той съобщи,ч е служебното държавно управление се оправя чудесно със сегашните спешни обстановки, само че моли политически партии да поемат отговорността и да заявят своите планове намерено пред жителите на страната.

" Служебното държавно управление се оправя съвършено, само че макар че то работи и взема решение проблемите, добре е политическите партии да поемат своята отговорност и да разгласят пред българските граждани дали ще продължат по същия начин  или ще търсят компромиса и допирателните точки, където срещнат своите, само че най-много ползите на българските жители, с цел да могат проблемите да се вземат решение ", сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР