Политическите сътресения у нас през пследната успяха да развълнуват дори

...
Политическите сътресения у нас през пследната успяха да развълнуват дори
Коментари Харесай

Никой не очакваше Камелия да каже тези думи за Слави Трифонов

Политическите разтърсвания у нас през пследната съумяха да развълнуват даже звездите от шоубизнеса. Огън момичето на попфолка Камелия изрази доста остро мнение в обществените мрежи, само че това не е изненада, защото певицата постоянно се е славила с огромната си уста.

Блондинката е много последна в мнението си, само че пък бе посрещнато с утвърждение от страна на нейните фенове, на които също им е писнало да бъдат мачкани и да гледат по какъв начин политически фигури се гаврят с народа си.

„ Днес за първи път в живота ми  ме е позор, че съм българка. Това, което гледах в Народното събрание ме накара да се усещам унизително “, показа Камелия, която отвън клубните участия е намерила време да наблюдава какво се случва на политическата сцена у нас.

По-късно избухна с нов статус, в който приказва за Слави Трифонов и чакат ли ни нови ибори. „ След вчерашните политически събития, слушайки и четейки мнения се замислих и стигнах до следното, което желая да споделя с Вас. Според мен, държавното управление няма да падне!

Ако Трифонов в действителност е солов състезател, както той самичък декларира и Има Такъв Народ гласоподава по този начин, че държавното управление да остане, какво ще стане? Трифонов става значим, ще би трябвало да се преценяват с него, а мисля, че той това желае през цялото време.

В момента отрицателната вълна към Има Такъв Народ е задоволително мощна, че се заприказва за изчегъртване и изтриване. Силното му его си получи реванша за Каримански, който не получи Българска народна банка и господин Минчев бе отхвърлен от тях. Ако в действителност е солов състезател, както той самичък декларира и не поддържа държавното управление, съгласно мен, партията му просто ще бъде раздробена, а той самият потиснат като социална фигура у нас. Не мисля, че Трифонов желае това. Това мисля аз “, написа Камелия.


Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР