Политическата обстановка в България и Испания обсъдихме тази сутрин в

...
Политическата обстановка в България и Испания обсъдихме тази сутрин в
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК: Бойко Борисов обсъди с Пабло Касадо политическата обстановка у нас и в Испания

Политическата конюнктура в България и Испания обсъдихме тази заран в телефонен диалог с сътрудника Пабло Касадо, който е ръководител на Partido Popular. Това заяви някогашния министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

" За нас, като водачи на партии-членки на ЕНП, е от голямо значение както жителите на нашите две страни, по този начин и всички европейци, да имат достъп до всички ваксини против коронавирус и оптимално да бъде нараснало равнището на имунизация в Европа. Само по този начин можем да се върнем към естествения си метод на живот и да ускорим иконокическия напредък на Европейски Съюз. В същото време държавните управления би трябвало да бъдат покрай жителите си и да ги поддържат действително в сложен миг като сегашния, с съответни работещи ограничения ", разяснява той.

" С сътрудника Касадо се обединихме към извода, че като членове на най-голямата група в Европарламента, нашите евродепутати би трябвало да наблюдават и управляват посредством всички парламентарни начини за осъществяването на тези цели и от страна на Европейската комисия ", добави водачът на ГЕРБ.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР