Полина Спасова - новата жена на футболиста Благой Георгиев, мечтала

...
Полина Спасова - новата жена на футболиста Благой Георгиев, мечтала
Коментари Харесай

Джизъса се жени днес, новата му иска да е чалга дива


Полина Спасова - новата жена на футболиста Благой Георгиев, мечтала да е фолкпевица, научи " България Днес " от съученички на 26-годишната госпожица. Красавицата от Велинград, за която ще се ожени екснационалът ни през днешния ден, и в този момент се занимава с пеене, като концепцията да взе участие в " Гласът на България " тази година също не й е непозната.

" Поли пееше обичаните си песни на Анелия, има прелестен глас, само че добре се вписва и в арендби осъществяванията ", хвалят я съученички.

Полина Спасова и Благо Джизъса ще станат брачен партньор и брачна половинка в събота, а женитба та ще е в затворен комплекс във Велинград, научи вестникът. Още занапред булката репетира с коя ария ще поздрави избраника си, както и гостите, защото пеела отлично и национални песни, издават я приятелите. Според тях Поли също има корекции по лицето, каквито имат всички дами до момента до футболиста.

Освен че е надарена и млада, новата възлюбена на Благо е от състоятелен жанр. Баща й е един от най-богатите хора в града, притежател на хотели.

За женитба та девойката ще се настройки с рокля от американски дизайнер, с шлейф и дълъг воал, издават хора от комплекса. Репетициите за церемонията към този момент почнали и се организират по няколко часа дневно дружно с оркестър.

Според мълвата Джизъса щял да става още веднъж баща, само че публично такава информация няма.

" Няма да разясня Благо, въобще няма какво да разясня за тази женитба ", сподели пред " България Днес " предходната възлюбена на футболиста - хубавицата Златка Райкова, която също роди наследник на футболиста и го кръсти на него. Приятели до русата плеймейтка обясниха, че тя не желала детето й да участва на тази женитба , защото е малко и няма с кого да го пусне, а самата тя не счита да участва на церемонията.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР