Полезни съвети: Годините ни са начертани върху ръката, разгадайте линиитеДължина

...
Полезни съвети: Годините ни са начертани върху ръката, разгадайте линиитеДължина
Коментари Харесай

Полезни съвети: Годините ни са начертани върху ръката, разгадайте линиите


Полезни препоръки: Годините ни са начертани върху ръката, разгадайте линиите

Дължина и извивки споделят дали ще добутаме до 100
Д окато някои поучават да ядем по-малко сладко и да прекарваме време на чист въздух по-често, с цел да доживеем минимум до 100, други упорстват, че ориста на всеки от нас към този момент е предопределена.За да повдигнете завесата на тайната и да разберете какъв брой дълъг и благополучен ще бъде животът ви, просто би трябвало да изучите линиите на ръката си.

Въпросът за дълголетието в никакъв случай няма да загуби своята новост. Учените постоянно организират проучвания, с цел да открият кои фактори могат да оказват помощ за удължение на живота. Разбира се, не можем да отречем, че здравословният метод на живот играе голяма роля за поддържането на здравето и дълголетието.

Въпреки това доста специалисти упорстват, че методът на мислене не е последният фактор в този въпрос. Тези хора, които са имали особена непримиримост, усърдие, адаптивност и позитивен взор върху живота, в множеството случаи прекрачват прага на века. Много специалисти от света на езотериката настояват, че в действителност всичко е доста по-просто. Според хироманти цялата орис може елементарно да се прочете от линията на ръцете. Дължината и избрани извивки на дланите ни демонстрират дали сме предопределени да се присъединим към редиците на столетниците.

Експертите в тази област обръщат особено внимание на задълбоченото изследване на линията на живота. Разположена е в полукръг покрай палеца. Започва от основата на хълма на Венера и приключва на китката. Вляво от линията на живота е хълмът на Юпитер, а изпод е равнината на Марс. Този жлеб е ситуиран най-близо до палеца от всички линии, тъй че няма да е елементарно да го объркате с други.

Архив
Линията на ориста е ситуирана както на дясната, по този начин и на лявата ръка. Но хиромантите обръщат повече внимание на преобладаващата, наричайки я „ ръката на ориста “. Ако сте левичар, то тогава това е ръката, по която се гадае.

Тази линия условно разделя дланта на половина. Смята се, че колкото по-близо е до центъра, толкоз по-спокоен и удобен ще бъде животът на човек. Освен това специалистите обръщат огромно внимание на следните фактори:

– радиус на дъгата;

– изясненост и дълбочина на рисуване;

– дължина и широчина на браздата;

– брой паралелни линии;

– отмереност на цвета в региона на линията;

– геометрия на линията;

– съществуването на рисунки по цялата дължина на линията.

Експертите в разчитането на линиите на дланта обръщат внимание на яснотата на самата линия и нейните извивки. По този метод мощните изкривявания могат да демонстрират промени в ориста, като освен това те може да не са толкоз приятни. Например да са отражение на съществени пострадвания, ужасни бедствия или сложна орис.

Връщайки се към въпроса за дълголетието, тук тълкуването на линията би трябвало да бъде изключително деликатно. Така хиромантите настояват, че в случай че линията на живота е набраздена сензитивно и надълбоко, в случай че е права, дълга и алена, тогава това демонстрира огромен витален капацитет, което усилва вероятността от дълъг живот.

Двойната линия на живота се смята за изключително добър знак. Тя споделя, че човек крие голямо количество сила, с помощта на което елементарно може да се оправи с всевъзможни компликации през целия си живот. Такъв благополучен човек самоуверено върви през живота, унищожава всички трудности един път или два пъти, като по този метод построява дълъг и богат живот за себе си.

Освен това линията оказва помощ и за установяване на точния брой години живот. За да извършите това, би трябвало да нарисувате две успоредни линии от основата на междинния и безименния пръст надолу към китката. Така че, в случай че оста от безименния пръст пресича линията на живота, тогава човек ще живее към 115 години. В този случай оста от междинните пръсти на дясната и лявата ръка допира линията на живота, тогава животът ще продължи до 80 години. И в случай че тя пресече линията на живота два пъти, тогава гибелта ще пристигна не по-рано от 95 години.

Линията на мозъка е също толкоз значим аспект, който оказва помощ да се повдигне завесата на мистерията в живота ни. Той символизира всичко, което е обвързвано с главата и оказва помощ да се дефинират интелектуалните качества на индивида, неговия вид персона и съвършен тип активност. Линията на мозъка пресича дланта ни хоризонтално в самия център на дланта и в случай че влезе в контакт с линията на живота, тогава можете да бъдете сигурни, че това е сигурен знак, който демонстрира, че животът ви ще бъде дълъг и забавен.

Ако сънуваш цифрата 100, това е положително предвещание – значи, че ще приключиш някакъв стадий в живота си, може да е добър знак за финансите ти.

Ако сънуваш, че умираш, това е някакъв знак, че искаш да се отървеш от насъбрани проблеми в всекидневието. Дали това ще се случи обаче, е обособен въпрос.

Видиш ли се стар или като безсилен дъртак на открито, предвещава грижи и проблеми, които ще те обзет.

Да сънуваш остарял човек значи мъдрост или добър съвет, който ще получиш нескрито.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР