Пол О`Грейди - британски комик, телевизионна звезда и актьор, известен

...
Пол О`Грейди - британски комик, телевизионна звезда и актьор, известен
Коментари Харесай

Почина известният комик Пол О`Грейди

Пол О`Грейди - английски комедиант, телевизионна звезда и артист, прочут също като мил кралицата Лили Савидж - умря на 67-годишна възраст.

Изпълнителката умря " ненадейно, само че спокойно " във вторник, сподели брачният партньор на О`Грейди, Андре Портасио, пред Асошиейтед прес.

Преди да се трансформира в съществена част от районната телевизия за работата си като водещ на The Paul O`Grady Show и присъединяване в Blind Date и Blankety Blank, O`Grady стартира кариерата си като аниматор в нощен живот в Royal Vauxhall Tavern, емблематично LGBTQIA+ място в Лондон, където той постоянно пази правата на queer - изключително в разгара на рецесията със СПИН през 80-те години.

Той също по този начин усъвършенства своята мил личност, Лили Савидж, по това време и през 1997 година води Шоуто на Лили Савидж по BBC, като даже приветства Елтън Джон като специфичен посетител в един епизод.

След гибелта на О`Грейди в обществените медии се изляха талази от респект, в това число известие от Twitter акаунта на кралското семейство.

„ Дълбоко тъжен да чуя за гибелта на Пол О`Грейди, който работи в тясно съдействие с Нейно Величество в поддръжка на @Battersea_, осигурявайки доста смях и доста мемоари с развяващи се опашки “, написа кралското семейство в Туитър дружно със фотография на О`Грейди и Камила, брачната половинка на кралицата, която се появи в шоуто For the Love of Dogs на актьора през 2022 година

Актьорът от " Роди се звезда " и кралицата на RuPaul`s Drag Race сезон 4 Уилам също отдадоха респект на О`Грейди, спомняйки си за артиста в сладка обява в Instagram.

„ Сигурен съм, че тя е там горе и дава на всички уши в небето за нас, кралиците тук долу. Кажете им да оправят Америка, апелирам, момиче. Имаме потребност от това “, написа Уилам в Instagram. „ Обичаме ви, г-жо Савидж. TYSM за всичко положително, което направихте. Накланям перуката си към вас. “

Преди да почине, О`Грейди изигра мис Ханиган във възраждането на Ани в Уест Енд и по-късно се причисли към районното турне на продукцията. Шоуто пусна изказване в сряда сутринта.

„ Всички в Annie the Musical са зашеметени и натъжени от кончината на Пол О`Грейди “, се споделя в изказването. „ Невероятна мис Ханиган и незаместим, занимателен и великодушен човек, който ще ни липсва извънредно доста. “
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР