Покрай развихрилия се скандал с предполагаемото отравяне с нервно-паралитично вещество

...
Покрай развихрилия се скандал с предполагаемото отравяне с нервно-паралитично вещество
Коментари Харесай

Владимир Путин – Страшният враг на Запада

Покрай развихрилия се скандал с хипотетичното отравяне с нервно-паралитично вещество във Англия на някогашния съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал и преизбирането на Владимир Путин за президент на Русия, за никого не би следвало да е изненада информацията, че името на новия остарял държател на Кремъл е едно от най-търсените в интернет последните дни. И известността му не стопира да пораства.

Пък и като се замисли човек, единствено с изписването на пет букви, в която и да е “търсачка ” в международната мрежа и името Путин те води до всевъзможни тематики. Шпионажи, покушения, опити за преврати, изборни операции, Доналд Тръмп, анексирането на Крим, спорът в Източна Украйна, войната в Сирия и какво ли още не. По мотив преизбирането на Владимир Владимирович за държавен глава на Русия, най-четеният таблоид в международен мащаб, “Дейли Мейл ” претопли в неделя едно знамение на българската гадателка вуйна Ванга, че Путин един ден ще бъде стопанин на света. След като изчезне цялото население на Европа, несъмнено.

По този мотив “Дейли Мейл ” осведоми читателите си, че Ванга имала 85 % успеваемост на пророчествата, и даже е предсказала атентатите в Съединени американски щати от 11 септември 2001 година Публикацията е взета от различен районен английски таблоид, което единствено свидетелства какъв брой бързо се мултиплицира суматохата, когато живееш на остров, ограден отвред с вода. И с към момента неубедителни доводи се хващаш да дърпаш за опашката (или в случай че предпочитате, за ухото) съветската мечка и да вкарваш съдружниците си от НАТО и Европейски Съюз във все по-ескалиращ спор с Москва.

Да не приказваме какъв позор ще берат разнообразни политически и други фигури в Лондон и Вашингтон, в случай че се потвърдят разкритията от последните дни, че английската частна компания “Кеймбридж Аналитика ”, със знанието на “Фейсбук ” е “пробила ” десетки, в случай че не и стотици милиони профили на консуматори на обществената мрежа. Целта е била персоналните данни на тези хора да се употребяват за ориентирана политическа агитация към тях в интерес на акцията за избирането на Доналд Тръмп за президент на Съединени американски щати през 2016 година и за излизането на Англия от Европейски Съюз на референдума на Острова същата година. Разкритията са от британец, взел участие в мероприятията.

Доводът “Путин е отговорен ” и за двете злополучни събития, внезапно ще изтънее много. Да не приказваме какъв брой вода в мелницата на съветския и американски президент ще се налее, в случай че се потвърдят обвиняванията. Да му мислят забърканите. При всички положения Европейският парламент към този момент упорства за изясняване на събитията към злоупотребата с персонални данни на жители. Британският упорства за цялостно съдействието от страна на двете забъркани компании в следствието на събитията. Един тип кучето е замирисало!

Същевременно руснаците си преизбраха Владимир Владимирович Путин за президент на Русия с близо три-четвърти от подадените гласове. Говорител на съветския държавен глава даже благодари на Англия за обвиняванията в покушението против Скрипал дни преди вота, с които са подтикнали изборна интензивност с осем до 10 % над упованията на Кремъл. Могат да си разрешат цинизма. В последна сметка когато в продължение на две десетилетия редовно си отсявал всякаква опция на твоето ръководство, залагайки само на националистическата нота, с цел да обединяваш народа зад себе си, резултатът е изцяло предстоящ. Ако пък (според опозиционера Алексей Навални) прозорливо си провел разпределяне на купони за понижения в магазините и безвъзмездни сладкиши за храбрите гласоподаватели, пристигнали до изборните секции при ниските температури в неделя, можеш да си сигурен за кого ще гласоподават. За президента, който мисли непрестанно за тях и е уредил всичките тези “екстри ”.

С преизбирането си за президент на Русия 65-годишният Владимир Путин съвсем доближи Йосиф Висарионович Сталин по дълготрайност на ръководството, 19 лета. Ако броим и четирите му години, които прекара като министър-председател на Русия (2008-2012 г.), с цел да може да се кандидатира още веднъж за президент, двамата напряко се изравняват. С променената от него на шест години дълготрайност на президентския мандат, скоро Владимир Путин ще може да се мери по дълготрайност на властването със старите съветски царе. Не че към този момент не го прави във всяко едно друго естество, както знаем.

Винаги мечтаният брачен партньор


Че Владимир Путин е на практика секссимвол за съветските (а и не само) дами от междинната и горната възрастова група, знаем всички. Цялата акция през годините по построяването на богатирския обществен имидж на президента на Русия го е представяла като джудист, водач, ловджия, риболовец, ездач, елементарен фен на кучетата и така нататък Ефектът работи – единствено преди седмици, в разгара на акцията, в поддръжка на кандидатурата на Путин се включи и съветско дамско поп-трио “Фабрика ” с песента си “Вова, Вова ”. Както и да го интерпретирате, девойки на почти тийнейджърска възраст, които прегръщат, целуват, танцуват и заспиват със фотоси на Владимир Путин, си е оттатък фетиш към личността.

За него


Да работим дружно


Надявам се дружно да работим за разгръщането на съществуващия капацитет на двустранно взаимноизгодно съдействие в разнообразни области, в интерес и за богатството на нашите два народа.

Румен Радев, президент на Република България, приветствен адрес до Владимир Путин, във връзка преизбирането му


Във война против нас


Русия на Владимир Путин води съвременна война против Запада. Границата е пресечена. Ние, европейците, би трябвало да се събудим и да приключим с наивността си. Нашият метод на живот е подложен на нахлуване и ние би трябвало да се отбраняваме.

Манфред Вебер, ръководител на фракцията на Европейската национална партия (ЕНП) в Екологичен потенциал


Затвърди позициите си


Тази нова победа на президента Путин затвърждава неговите лидерски позиции. Той показва способността да ръководи характерната тежест на Русия в историята и в изпадналия в спазъм актуален свят.

Николас Мадуро, президент на Венецуела и правилен съдружник на съветския президент


Желая му триумф


Президентът изложи пред Русия и съветския народ, от името на Франция, неговите пожелания за триумф в политическото, демографското, икономическото и обществено модернизиране на страната. Той акцентира неговото предпочитание за запазването на градивен разговор сред Русия, Франция и Европа.

Изявление на Елисейския замък от името на президента на Франция Еманюел Макрон
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР