Покрай края на всяка година и началото на новата сигурно

...
Покрай края на всяка година и началото на новата сигурно
Коментари Харесай

Тайната на доброто планиране: 7 причини да започнете да водите дневник още днес


Покрай края на всяка година и началото на новата несъмнено все по-често чувате какъв брой бързо лети времето. Освен добре познато факсимиле, тази мисъл може да се трансформира в източник на стрес и напрежение за доста хора .

Имате ли възприятието, че времето ви се изплъзва, все не ви доближава за нещо и просто мъчно балансирате сред многото си отговорности?

А най-после може би се появява и тревожната мисъл, че в действителност не сте свършили нищо доста . И до момента в който се усетите, идва нов ден на паника и жонглиране сред десетки задания.
                             

Друг път може би се усещате, че повтаряте същите неточности , които сте допускали и в предишното. Всъщност животът ни е изпълнен с доста потребни уроци. И от време на време, с цел да осъзнаем и оценим какво ни се е случило, е добре да си го запишем.

Затова вашето оръжие по пътя към самоусъвършенстването е дневникът.

Воденето на дневник е елементарна процедура, която усъвършенства умствената изясненост, предлага способността да проучваме постигнатите триумфи и може да помогне да постигнете задачите си.

Дневникът ви може да има разнообразни форми и тема . В него можете да записвате инцидентни мисли, който ви идват, да вписвате защо сте признателни всеки ден и с какво се гордеете или да заложите на така наречен планер за задания и събития.

Освен това доста хора наблюдават личностното и физическото си развиване, като водят дневник на храненето, навиците, сънищата си или фитнес дневник.

Без значение какъв вид изберете, не забравяйте, че няма верен или неверен метод. Всичко зависи от вас. Просто постоянно отделяйте време, бъдете непрекъснати и се фокусирайте върху мислите и възприятията си.

7 чудесни изгоди от воденето на дневник , които ще ви накарат да потърсите най-сладкия бележник още в този момент, ще откриете в галерията:
 7 аргументи да започнете да водите дневник още през днешния ден  7 аргументи да започнете да водите дневник още през днешния ден  7 аргументи да започнете да водите дневник още през днешния ден  7 аргументи да започнете да водите дневник още през днешния ден
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР