Показно убийство посред бял ден в София. Убиха бизнесмена Петър

...
Показно убийство посред бял ден в София. Убиха бизнесмена Петър
Коментари Харесай

Убиха бизнесмен посред бял ден в София


Показно ликвидиране измежду бял ден в София. Убиха предприемача Петър Христов пред офиса му в столичния квартал "Манастирски ливади".

49-годишният мъж бе прострелян тази заран. Сигналът е подаден към 10.05 часа. На място незабавно е дошъл полицейски екип. Районът е отцепен, прави се оглед.

Петър Христов е бил улучен в гърдите, до момента в който пътувал в джипа си. Откаран е във Военномедицинска академия, където е умрял.

Покушението е осъществено измежду бял ден в София, в региона има огромен търговски център и жилищни блокове, както и огромен и първокласен жилищен комплекс. Христов е прострелян пред офиса на айран "Балкан".

[i]Петър Христов е в Съвета на шефовете на холдинга „ Пропъртис Мениджмънт Груп ”. Холдингът сплотява сдружения от хранително-вкусовата индустрия, инфраструктурата, строителството, туризма, entertainment бизнеса, финансови и консултанстски компании и е притежател на "Лактима" ЕАД.

"Лактима" е приемник на бившето дружество "Млечна промишленост", което през 1996 година е приватизирано. Компанията е една от водещите в България в сегмента на млечната индустрия. Произвежда кисели, пресни, овкусени млека. Най-разпознаваемият артикул е "Айрян Балкан", с който държи 75-80% пазарен дял в категория течни млека. Фирмата създава цялостна гама масленост на кисели млека под марката "Лактима Балкан". Приходите на сдружението за 2016 година доближават 12.8 млн. лева, което е растеж от 18.5% по отношение на година по-рано, написа Капитал. [/i]
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР