Показахме, че ако играем по-спокойно и по-изчистено, можем за спечелим.“ Това

...
Показахме, че ако играем по-спокойно и по-изчистено, можем за спечелим.“
Това
Коментари Харесай

Цецо Соколов: Публиката ни окрилява

„ Показахме, че в случай че играем по-спокойно и по-изчистено, можем за спечелим. “

Това сподели капитанът на българския народен тим по волейбол Цветан Соколов след триумфа с 3:1 над Украйна в мач от група В на Европейското състезание. Нашите „ лъвове “ реализираха втората си победа след поврат пред 5060 фенове в зала „ Конгресна “ на Дворец на културата и спорта във Варна.

„ Днес имахме сериозен тим и на блок, и на отбрана, тъй че през днешния ден направихме тъкмо това - да дадем допустимо най-вече топката в другото игрище, те да разиграват, те да се мъчат да създадат точката, а не просто да подаряваме и това беше най-важното. Мисля, че това беше пътят към успеха “, уточни той.

„ Не знам на какво се дължи това мъчно потегляне във всеки едни мач, само че доста е значимо по какъв начин ще приключи, тъй че ние успяхме да приключим по най-хубавия метод. Дори след толкоз плахото потегляне в първия гейм по-късно в действителност играхме умерено, рискувахме не толкоз доста, обаче изиграхме много вярно нещата, тактически ги изиграхме много вярно. Това е една групова игра, играхме един за различен, което е най-важното и по този метод победихме. “

„ Хърватите няма какво да губят, те излизат против домакините тук и ще рискуват всичко, да се надяваме, че няма да се получи това, което стана против Испания, тъй като те в действителност просто изиграха един съвършен мач, без никакви неточности. Не би трябвало да има никакво разпределяне, би трябвало да подходим по най-сериозния метод в този мач, тъй като доста неща зависят от него “, добави Соколов.

„ Публиката ни е седмият състезател, те ни дават криле. Окриляват ни, тази поддръжка, която демонстрират към нас, в действителност ни въодушевява и се надявам да ги радваме с доста победи, тъй като тази аудитория заслужава победи и хубави страсти “, сподели още той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР