Пожар избухна в училище в РусеПожар избухна в сградата на

...
Пожар избухна в училище в РусеПожар избухна в сградата на
Коментари Харесай

Пожар избухна в училище в Русе

Пожар избухна в учебно заведение в Русе
Пожар избухна в постройката на Средно учебно заведение "Възраждане" в Русе, съобщи кореспондентът на БГНЕС от крайдунавския град.

Пламъците задействаха алармената система на постройката. Частна охранителна организация, която дава отговор за сигурността в образователното заведение, дойде на място, след което бяха извикани и органите на реда.

На сигнала се отзоваха два екипа на Второ районно ръководство на полицията в Русе, които отделиха региона, а два пожарни автомобила от Регионална дирекция "Пожарна сигурност и отбрана на населението" - Русе се заеха с гасенето на пламъците.

Пожарът е избухнал на четвъртия етаж в вместилище.
 За благополучие през днешния ден е неучебен ден и в постройката не е имало деца. За благополучие през днешния ден е неучебен ден и в постройката не е имало деца. / БГНЕС
Към 15 часа пожарът към този момент е изгасен, като няма данни за потърпевши хора. Нанесени са обаче съществени материални вреди.

За благополучие през днешния ден е неучебен ден и в постройката не е имало деца. Предполага се, че пожарът е породен от късо съединяване.

Причините и събитията, довели до случая, се обясняват. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР