Похотлива двойка в Русия се качи в такси и докато

...
Похотлива двойка в Русия се качи в такси и докато
Коментари Харесай

Запечатаха на ВИДЕО 18+ как страстна двойка прави секс в такси

Похотлива двойка в Русия се качи в такси и до момента в който се придвижвали към дома си, те решили да се посветят на интимни милувки на задните седалки, без значение от това, че са на публично място и водачът вижда какво се случва. След като влезнали в колата, младата жена незабавно седнала върху кавалера си. Те, обаче, не знаели, че таксиджията е видеоблогър, много прочут в YouTube, който има доста почитатели и ще направи тяхното аморално държание притежание на цялата мрежа.



Докато двойката се любува без терзание на половата си непосредственост, на фрагментите може да се види по какъв начин обезпокоеният водач се усмихва и се пробва да пренебрегва протичащото се зад него.



В един миг двойката пита таксиджията дали може да ги остави сами за малко, с цел да доближат до края на интимните си занимания без да бъдат следени. За тяхно отегчение, обаче, водачът им отхвърля изрично и им споделя да отидат до някоя механа и там да задоволяват пристрастеностите си. След това двамата любовчии са принудени да платят и да изоставен колата.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР