Похитителите на 25-годишния Адриан Златков все още остават неизвестни. По

...
Похитителите на 25-годишния Адриан Златков все още остават неизвестни. По
Коментари Харесай

МВР: Надяваме се бързо да разкрием похитителите на Адриан Златков

Похитителите на 25-годишния Адриан Златков към момента остават незнайни. По време на съвещание на Комисията по сигурност и публичен ред в Народното събрание вътрешният министър Валентин Радев съобщи, че страната е по-силна и полицията ще успее да стигне до причинителите. Радев отхвърли всякаква информация по случая, защото следствието продължава. Вътрешният министър разяснява и идния митинг на служителите на реда в София и Варна с искане за по-високи заплати. Радев съобщи, че няма да разреши напън от страна на синдикатите.

Трети ден след освобождението на 25-годишния Адриан Златков, от Министерство на вътрешните работи не престават да отхвърлят мнения по следствието. И през днешния ден не стана ясно дали полицията е работила със семейство Златкови по време на договарянията за свободата на сина им и предаването на откупа. Мотивът - похитителите " слушат ".

Българска национална телевизия: Твърди се че фамилията не желае да работи с полицията?

Валентин Радев, министър на вътрешните работи: " Сега ще ви дам образец по какъв начин не би трябвало да ме питате. Не ни казвайте по какъв начин да питаме. Добре в случай че сте публицисти няма да ви отговоря на този въпрос. На този въпрос в случай че ви отговоря ще го чуят и похитителите. Колко е работена, по какъв начин и изобщо дали е работено. "
Радев добави още, че страната е по-силна и че се надява полицията бързо да стигне до похитителите. Той отхвърли да разяснява дали в отвличането са забъркани лица близки до бандата на " Наглите ".

Валентин Радев, министър на вътрешните работи: " В момента има екип доста стимулиран в Министерство на вътрешните работи. Събрани са най-хубавите в региона, които могат да работят по събраната информация. Искаме да ни оставите освен нас, само че и прокуратурата и тези които работят да работят добре това, което могат и се надяваме на резултати допустимо най-бързо. "
Радев разяснява и идния митинг на служтелите от системата, които желаят 15-процентно нарастване на заплатите. По думите на вътрешния министър управление е според да увеличи възнагражденията, само че това може да стане откакто бъде гласуван бюджетът за ведомството. И посочи, че в случай че се реализира нарастване то няма да бъде със задна дата.

Валентин Радев, министър на вътрешните работи: " Ние вършим повече от нужното и ги апелирам да не ни притискат и в случай че го вършат аз ще върша противоположното. Където имаме недостатъци чуваме от тях и се поправяме. "
Вътрешният министър съобщи още, че оборудването и оборудването на пожарникарите са положителни. Допълни още, че новите пожарни коли, които се употребяват сега са 119.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР