Похитител на кучетата на Лейди Гага, стрелял по неин служител,

...
Похитител на кучетата на Лейди Гага, стрелял по неин служител,
Коментари Харесай

Похитителят на кучетата на Лейди Гага получи 21 г. затвор

Похитител на кучетата на Лейди Гага, стрелял по неин чиновник, беше наказан на 21 години затвор, предадоха информационните организации. През февруари м.г. мъжът рани Райън Фишър, който разхождал домашните любимци на певицата, и открадна два от трите френски булдога. 

Подсъдимият Джеймс Хауърд Джаксън се е признал за отговорен.  Разследващите са на мнение, че крадците не са знаели, че животните са благосъстоятелност на Лейди Гага. Мотивът за закононарушението е цената на тази порода кучета, която може да стигне хиляди щатски долари.

20-годишният подсъдимият и двамата му съучастници обикаляли региона на Холивуд на 24 февруари 2021 година " в търсене на френски булдог “, споделиха прокурорите по-рано. Забелязвали служителя на Лейди Гага, Райън Фишър, с трите любимци на поп звездата.

Джаксън стреля по Фишър по време на обира, осъществен покрай бул. “Сънсет ”, като съумява да открадне две от трите кучета. Близка камера обаче записва по какъв начин мъжът вика за помощ, защото кърви. По-късно потърпевшият дефинира насилието " доста непосредствен диалог със гибелта “ в изявления в обществените медии.

Лейди Гага разгласи премия от 500 000 щатски $, " без задаване на въпроси “, с цел да си върне домашните любимци.

Кучетата, наречени Коджи и Густав, бяха върнати няколко дни по-късно от Дженифър Макбрайд, която също е упрекната за съучастничество в закононарушението. 

Джеймс Джаксън също по този начин одобри обвиняването за нанасяне на огромни телесни пострадвания и за нанесен преди този момент удар, оповестяват от прокуратурата пред АП. „ Споразумението за признание на виновност значи, че Джаксън е виновен за осъществяването на невъзмутим акт на принуждение и обезпечава правдивост за нашата жертва “, се споделя в изказване. Мъжът беше упрекнат в опит за ликвидиране, скрит план за осъществяване на обир и нахлуване с полуавтоматично огнестрелно оръжие.

Друг негов съизвършител ще бъде наказан идната година.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР