Похищението от избягалия затворник – от първо лице. Петкана Проданова,

...
Похищението от избягалия затворник – от първо лице. Петкана Проданова,
Коментари Харесай

Само по bTV: Говори жената, похитена от избягалия затворник Борис Иванов

Похищението от избягалия пандизчия – от първо лице. Петкана Проданова, дамата взета за пленник от Борис Иванов, споделя пред bTV за шока от конфликта с нарушителя.

До събота дамата в никакъв случай не е заключвала вратата на къщата си. Домът ѝ е в Летница, в края на града. Съседските домове са необитаеми, а тя живее с 12-годишния си внук.

Следобедната ѝ сънливост в събота се трансформира в призрачен сън, а самата 61-годишна жена – в пленник на избягал пандизчия.
Хванаха беглеца от Ловешкия затвор Борис Иванов стигнал до гарата в Летница
„ Влезе индивидът вътре. Каза: „ Давай парите!” Аз му споделих, че нямам пари. Извадих портмонето и видя, че имам 2 стотинки и персонална карта. Накара ме да му направя цигара. Почнах и в този миг изтървах филтъра на земята и той ме удари. И сподели: „ Когато ти приказвам, ще ме гледаш в очите!”, споделя пред камерата на bTV Петкана Проданова.

Непознатият желае храна и вода. Взема всичко в плик и споделя на Петкана да тръгне с него. Трябвало двамата да следят къщата отдалече, с цел да се уверят, че единствено внукът ще се прибере там.

След като излизат от вкъщи, мъжът я повежда към околните ниви. Петкана няма визия, че е станала жертва на избягал пандизчия.

„ Въоръжен е с бухалка, лозарска ножица и тиксо. Вървим, без да приказваме. Стигнахме там под дървото. Направи ми място да седна, само че в този миг се появи нашият служител на реда. И стартира да го пита. Той сподели, че е любовна авантюра… Аз в живота си такова нещо не съм правила”, споделя Петкана.

Докато служителят на реда беседва с мъжа, тя пробва да даде сигнал, че е пленник.

„ Аз като видя служителя на реда, върша знак с коса, с рамо. Тогава си помислих, че ми го праща Господ, полицая”, продължава дамата.

Кварталният оставя Петкана с непознатия и вика подкрепление.

Затворникът я повежда с него в нивите.
Беглецът от пандиза изоставил дамата, която взел за пленник, с цел да не го бави Вижте какво описа дъщерята на пострадалата пред bTV
Минути по-късно обаче на дамата ѝ прилошава и пада. Това поставя завършек на похищението ѝ, тъй като избягалият пандизчия я изоставя.

Заловен е минути по-късно.

Вижте и видеото:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР