Погледнете странното нещо на снимката. Сто процента почти всички от

...
Погледнете странното нещо на снимката. Сто процента почти всички от
Коментари Харесай

Чашка от това странно нещо оправя стомаха, помага за обмяната на веществата и диабета

Погледнете странното нещо на фотографията. Сто % съвсем всички от вас сте решили, че е карфиол. Е, няма нищо общо с карфиола. И е същинско знамение за обмяната на веществата, проблемите със стомаха и диабета. Това знамение е фамозната тибетска гъба, известна България още и като кефирна гъба.
Освен че е потребна за гореспоменатите положения, тя оказва помощ още и при проблеми с бъбреците, анемия, болести на черния дроб и жлъчката.
Изградена от дребни кефирни зрънца, които потвърдено от епохи лекуват голям брой болести на организма.

Нарича се гъба, само че действително не наподобява на никоя от гъбите, които познаваме или сме чували. За да се проявят нейните потребни свойства, тя наложително би трябвало да се сложи в прясно мляко, а може и във вода. След като престои в една от двете течности, кефирната гъба усилва в пъти размера си. И стартира да пуска потребните си свойства, които в действителност са безчет.
Ето какво би трябвало да извършите. Поставете гъбата в огромен съд, който се затваря – най-добре буркан! След това прибавете 250 мл мляко или вода. Задължително течността би трябвало да е студена, в противоположен случай потребните свойства на гъбата ще бъдат отстранени. Съдът би трябвало да се затваря компактно и да оставите да престои за 24 часа на открито – отвън хладилника, на стайна температура.

След това ще видите, че се е получило едно газирано и слабоалкохолно пиво, което се споделя кефир. От този кефир пийте всяка заран по една чашка в течение на месец. След това се прави отмора от порядъка на най-малко десетина дни. Важно е също да уточним, че в случай че приемате някакви медикаменти, то би трябвало да пиете от кефира два часа след приема на медикаментите. Не се тревожете в случай че при първия банкет на тибетската гъба получите леко неразположение в стомаха. То обезпечено ще отзвучи напълно скоро, а след това ще сте признателни, че имате вашия скъп кефир. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР