Поетът и журналист Румен Леонидов изрази сериозното си възмущение от

...
Поетът и журналист Румен Леонидов изрази сериозното си възмущение от
Коментари Харесай

Неграмотна България! Знаят с кого спи Коцето, но се чудят за Славейкови

Поетът и публицист Румен Леонидов изрази сериозното си отвращение от политиката в българското обучение. Според него тя е "разрушителна ". Леонидов разгласява позицията си във Фейсбук, където разкри "духовното проваляне на българите " в последните години.

"Българските възпитаници са на 46 място по просветеност от 65 страни в света. Имаме същото равнище на просветеност както Уругвай, Тринидад и Тобаго, Тайланд и Мексико. Не си припомням да сме падали по-ниско. В Европа сме едвам предпоследни, малко по-добре от Румъния, само че като имаш поради броя на мургавите тарикати там, сме релативно по-зле.

Момчетата ни имат цели 52% четивна просветеност. Само 2% над полуграмотните. Това е плодът на разрушителната политика в образованието.

Как да не признаем опростачването и духовното проваляне на българите, които знаят с кого спи Коцето, какъв брой са огромни циците на Андреа и се чудят Пенчо ли е бащата на Славейков или Петко. Това стартира от унищоженото обучение на децата ни, което е най-неоспоримият факт след неуспеха в опазването на здравето. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР