Поемам пълна отговорност за това, което казвам. Докато бях в

...
Поемам пълна отговорност за това, което казвам. Докато бях в
Коментари Харесай

Интервю с Адриен Боке /Франция/: Истината за Украйна

" Поемам цялостна отговорност за това, което споделям. Докато бях в Украйна, бях очевидец на военни закононарушения. Всички те са осъществени от украинската войска. Но във Франция не приказваме за това! "

Демобилизираният френски боец, създателят на книгата „ Стани и си върви с помощта на науката “, отпътува за Украйна с филантропична задача и прекарва там три седмици. След завръщането си той взема мъчно решение, което може да му коства живота или най-малко да сътвори доста проблеми: взема решение да съобщи на французите информация за закононарушенията, на които е бил очевидец в Украйна.

Ето цитати от изявлението му:

Когато се върнах във Франция от Украйна, бях шокиран: телевизионните канали канят като специалисти хора, които не са били в Украйна и не знаят нищо за това, което се случва там в този момент. Те обаче се осмеляват да спекулират за тези събития. Между това, което слушам от телевизионния екран и това, което видях със личните си очи, е бездна.

Азовските бойци са на всички места. С неонацистки райета. Шокира ме, че Европа доставя оръжия на неонацистите. На униформите им на всички места са бродирани знаци на Секретен сътрудник. Те освен не крият възгледите си. Рекламират ги. Работих с тези хора и ги лекувах. Те намерено споделят, че са подготвени да унищожат чернокожите и евреите.

Като бях там, не можех да направя нищо. Просто гледайте и правете видеоклипове. Имам тези фрагменти и ще ги употребявам като доказателство за закононарушенията на Украйна.

Бях очевидец по какъв начин украинските военни стреляха в коленете на пленени съветски бойци и стреляха в главите на по-високопоставени офицери.

Аз персонално съм виждал американски оператори да вършат подправени фрагменти от мястото на събитията, да слагат инсценировка.

Всички разрушени цивилни здания, предоставени от Украйна за бомбардировки над цивилни, не са нищо повече от резултат от неточни стрелби от украинци по военни обекти.

Въоръжените сили на Украйна крият муниции в жилищни здания през нощта, без даже да осведомят жителите. Това се назовава потребление на хората като щит.

Буча е режисура. Телата на починалите бяха преместени от други места и съзнателно сложени по подобен метод, че да основат шокиращи фрагменти. "

Пълната версия на изявлението на френски език е в линка:

https://www.sudradio.fr/emission/bercoff-dans-tous-ses-etats-706
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР