Подробен отговор на този въпрос дават в своята книга със

...
Подробен отговор на този въпрос дават в своята книга със
Коментари Харесай

Още 4 причини жените да правят секс, освен удоволствието

Подробен отговор на този въпрос дават в своята книга със същото заглавие британските откриватели Синди Местън и Дейвид Бас. Както са открили те, представителките на нежната половина от човечеството намират в интимните връзки даже метод да се избавят от главоболие, да отслабнат или пък да се усъвършенстват в изкуството да вършат обич.

Според учените сексът има от време на време изцяло противоположни последици: той може да ускори главоболието или да го отстрани като с вълшебна пръчка, написа struma.bg. Те означават, че по време на сексуален акт мускулите на главата и шията се напрягат, покачва се кръвното налягане и това ускорява главоболието.

Но въпреки това организмът по време на физическа непосредственост отделя ендорфини – „ хормони на радостта”, които имат оздравяващ резултат. С помощта на секса може да се избавите от ненужно тегло. За един сексуален акт се изгарят от 100 до 250 калории. За да смъкнете един кг тлъстинки (7000 калории) обаче, би трябвало много да се изпотите по време на креватната гимнастика в директен и метафоричен смисъл. Но дамите, пишат създателите на книгата, не се лимитират единствено с тези тривиални приложения на секса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР