Подразделения на Турция в части от Сирия вече участват във

...
Подразделения на Турция в части от Сирия вече участват във
Коментари Харесай

Бойци от Близкия изток влизат в битката за Нагорни Карабах

Подразделения на Турция в елементи от Сирия към този момент вземат участие във военните дейности в Нагорни Карабах, съобщи арменският дипломат в Русия Вардан Тоганян за РИА Новости.
" Според нашата информация Турция е разположила към 4 000 бойци от Сирия в Азербайджан за военни дейности против Армения ", сподели той.
 Global Firepower: Азербайджан има по-голям боен потенциал от Армения Global Firepower: Азербайджан има по-голям боен потенциал от Армения
Всички параметри на военния потенциал и съоръжение демонстрират, че Азербайджан е по-добре квалифициран за спора с Армения, избухнал в парадайс...
Дипломатът добави, че е.

Минобороны Азербайджана декларирало, что на стороне Армении в Карабахе воюют прибывшие из Сирии и стран Ближнего Востока наемники
— РИА Новости (@rianru)
Министерството на защитата на Азербайджан от своя страна съобщи, че " бойци, пристигнали от Сирия и други страни от Близкия изток " се бият на страната на Армения.
" Според получената разследваща информация, измежду загубите на врага има доста наемници от арменски генезис от Сирия и разнообразни страни от Близкия изток. Но защото те не са публично регистрирани в Армения, врагът елементарно прикрива тези загуби ", сподели пред кореспонденти полковник Вагиф Даргяхли, началник на пресслужбата на Министерството на защитата.
 Нагорни Крабах си връща изгубени по-рано позиции Нагорни Крабах си връща изгубени по-рано позиции
Министерството на защитата на непризнатата Нагорно-Карабахска република разгласи връщането на редица изгубени преди този момент позиции на линия...
Междувременно стана ясно, че интернационалното летище " Гейдар Алиев " в Баку краткотрайно минава към стеснен режим на работа заради въвеждането на военно състояние в Азербайджан.
Уточнява се, че всички полети на Azerbaijan Airlines (AZAL) в посока Баку - Нахичеван-Баку, планувани до 30 септември, са спрени. Отменени са също полети на AZAL по маршрутите Баку-Лондон-Баку, планувани за 1 октомври, и Баку-Берлин-Баку, планувани за 2 октомври.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР