Подпомаганите от благотворителната кампания на министерството 84 деца получиха по

...
Подпомаганите от благотворителната кампания на министерството 84 деца получиха по
Коментари Харесай

Финансова подкрепа за първия учебен ден за децата на загинали и пострадали служители на МВР

Подпомаганите от благотворителната акция на министерството 84 деца получиха по 800 лв. от набраните средства
С поддръжката на всички донори на благотворителната акция Министерството на вътрешните работи сътвори традиция за обезпечаване на финансова помощ за децата на починали и потърпевши служители на реда и пожарникари във връзка първия образователен ден. Тази година 84 деца получиха по 800 лв. от набраните по сметката на акцията средства.

Благодарим на всички, които поддържат идеята на Министерство на вътрешните работи с SMS-и и финансови дарения, и на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които ежемесечно подаряват средства от заплатите си.

Националната благотворителна акция за подкрепяне на децата на починалите и потърпевшите при осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи се организира целогодишно под патронажа на министъра на вътрешните работи. Средствата се набират посредством изпращане на sms на номер 1866 за клиентите на А1, Yettel и Vivacom или посредством гласово позвъняване на 090051866 за клиентите на Vivacom. Цената на късото известие е 1 лева (без ДДС), а на гласовото позвъняване – 0.99 лева (без ДДС). Средства могат да се превеждат и по единната банкова сметка с IBAN: BG71 BNBG 9661 3000 1462 01, BIC: BNBG BGSD, Българска Народна Банка, Централно ръководство. Натрупаните суми се разпределят сред фамилиите на потърпевши и починали по време на осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи.

Благодарение на  донорите, които ни поддържаха, през актуалната година участващите в благотворителната акция на министерството деца получиха по 300 лв. за Великденските празници. По традиция част от набраните средства бяха заделени за завършващите междинното си обучение – на зрелостниците бяха преведени по 700 лв..
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР