Подписването на капитулация на Украйна се приближава с пълна сила.

...
Подписването на капитулация на Украйна се приближава с пълна сила.
Коментари Харесай

ОТ СТУД УМРИ, ГЪЗАР БЪДИ, ОТ ГЛАД УМРИ, РУСОФОБ СИ ОСТАНИ!

Подписването на капитулация на Украйна се доближава с цялостна мощ. Точно по тази причина през днешния ден е усилена до цялостен парадокс дезинформацията за Русия, Путин и Украйна. Не единствено в нашите медии, в международните също.

От два дни WSJ и FT пускат следващата димка, с която осведомят своите подопечни, че Русия е дала заден ход в договарянията с Украйна за мир и че Путин бил притиснат в ъгъла. Нито едното е правилно, нито другото! Особено погрешна е информацията на Файненшъл Таймс, която към този момент обиколи Земята, че Русия се е отказала от 5 от 15-те точки в изискванията си към Украйна, които засягат опазване териториалната целокупност на Украйна. Това е фейкнюз!

Върхът на утринния сладолед в България е публикацията на другояче уважавания Светослав Терзиев във в. Сега, в която той твърди, че ПУТИН ЩЕ МОЛИ ЗА МИР ЗЕЛЕНСКИ, ЗАЩОТО РУСИЯ Е НАПЪЛНО ЗАГУБИЛА ВОЙНАТА! Просто оставам с отворена уста! Няма такова безочливо незнание, което претендира за истината! Няма…

Тази публикация на Терзиев е ФАКТИЧЕСКО ЗАЯВЛЕНИЕ, ЧЕ СЛЪНЦЕТО ИЗГРЯВА ОТ ЗАПАД. Просто заменете Русия със Слънцето и готово, ето го това, за което предизвестявам от години. Че глобализмът ще разгласи, че Слънцето изгрява от Запад и ще го с каже „ научно “ и хората с промити мозъци ще повярват и ще го одобряват. Това към този момент се случва! Вестник Сега, вие сте безспорни кретени и намерено заблуждавате читателите си!

Нищо сходно няма в действителността.

Нито Путин е в ъгъла, нито Русия е изгубила, нито ще загуби. Но който както желае. Аз персонално за себе си се отхвърлям от всякакво другарство с сходно схващане, което е отвън действителността. На персонално и професионално равнище, отхвърлям се. Това е безумство, което се случва о аз няма да вземам участие в него.

Глобалистките медии отразяват единствено едната страна и то единствено елементи от нея, които са им нужни и комфортни да държат в осведомителна внушаемост своето население. Стига се до фрапиращи парадокси да се твърди в медиите, че Русия ИМАЛА ЕДИН ЕДИНСТВЕН ВОЕНЕН САМОЛЕТ СУ-25!!!

Отчайващо е…

РФ отхвърли на Япония да беседва с нея въобще. Не единствено в договарянията за Курилите, въобще. Официалното заявление е, че Япония зае вражеска позиция против Русия и последната няма предпочитание да беседва с нея. Нещо неразбираемо? Друг връх на наглостта е снощното безсрамно заявление на министър председателят на Япония по какъв начин можело Русия да стопира договарянията? Отново, що за безумна безочливост? Японският представител в Организация на обединените нации пожела СВЯТ БЕЗ РУСИЯ!!! Къде сте тръгнали?

Официалните говорите на ДД Байдън и Джонсън още веднъж излизат с изтърканото изказване, че Путин готвел биологическа и химическа офанзива. Да, знам, че е цялостно с идиоти, които да имат вяра, че каквото приказват водачите им, е истина, и че глобалистите вършат зло и след това трансферират виновността на различен. Това и децата в детската в Лозен към този момент го знаят!

Само да кажа, че една от супер обезпечените точки в защитата на РФ и съветското население в Украйна е отбрана от биологично и химическо оръжие. Тук пиле не може да прехврърке.

Подписването на мир в Украйна е въпрос на дни! Не знаем единствено дали ще е помирение или капитулация, само че скоро ще разберем.

Много е значимо бързо да стане поради хората в Украйна и заради още един супер значим въпрос и това е ЗАСЯВАНЕТО НА ПШЕНИЦАТА В УКРАЙНА. С нея се храни половината свят и аз ви предизвестявам, че има проект на глобалистите да протичат войната по този начин, че да бъде пропуснат пролетния аграрни сезон и да не се засее украинската земя с пшеница. Резултатът ще е пагубен! Шокиращ скок на цената и апетит на доста места в света. Те не се крият, че го търсят и желаят. Глобалистката организация Организация на обединените нации към този момент го сподели, че светът го чака апетит. Като несъмнено отговорен е психопатът Путин. Глад, хора, приказвам за действителен апетит! Като желая да ви уверя, че в случай че в миналото стигнем до апетит, то няма да е тъй като НЯМА ПШЕНИЦА ИЛИ НЯМА ДОБИВ, А ЗАЩОТО НЯКОЙ Е КАЗАЛ, ЧЕ С РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА съдебна експертиза ТЪРГУВА!

И ще перифразираме известния махленски жанр – От мраз умри, гъзар бъди, на ОТ ГЛАД УМРИ, РУСОФОБ СИ ОСТАНИ!

Колкото и да е необикновено, натам вървят нещата при ръководството на световния интелигентен и хубав Запад.

Поредният психиатър направил психопортет на Путин за българската редакция на глобалисткия промит Дойче веле. Няма какво да разясня, всичко си знам по урока – Путин е умопобъркан, болен човек, фанатик, който ще унищожи света, с цел да потвърди на себе си, че е мъж.

Това е ситуацията.

Светлината е изобилна!

Но милиарди стоят затворени в мазетата на лъжата, където не прониква нито въздух, нито светлина. И там си мислят, че знаят какво става. И си мислят, че живеят.

Живейте си!

Анастасия Гешева
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР