Подобно на много други родни звезди, Преслава е на топло

...
Подобно на много други родни звезди, Преслава е на топло
Коментари Харесай

Феновете тъгуват: Преслава не иска да се връща

Подобно на доста други родни звезди, Преслава е на топло и екзотично местенце и очевидно по никакъв начин не ѝ се връща в България. Фолкдивата събира загар и се забавлява с щерка си Паола. Разбира се, с тях е и обичаният ѝ Павел, който може би е и фотографът, който ѝ прави впечатляващите фотоси за Инстаграм. 

Певицата е на остров Пукет близо две седмици, като към този момент няма никакъв намек, че ще се завърне скоро. А пък почитателите ѝ хем се радват на почивката ѝ, хем не са щастливи от нейната липса. 
                             

Вчера Преслава разгласява следващата красива фотография от Тайланд, като попита феновете си по какъв начин са в този ден. Явно този пост ги е подтикнал да изразят недоволството си от обстоятелството, че вместо да е на сцената по нощните клубове, певицата се радва на екзотична отмора.

 
                             

" Липсваш, Преси! А ти по какъв начин си? Няма самообладание да схвана къде и по кое време предстоят идващите ти музикални изяви ", " Няма ли да си идваш към този момент? Липсваш ни доста!!! ", " Идвай си към този момент ", " Много си красива като постоянно и чаровна усмихната слънчево момиче ", гласят дребна част от стотиците мнения.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР