“Подмяна с потомството на зли духове, дете-призрак или …? Преди няколко

...
“Подмяна с потомството на зли духове, дете-призрак или …?
Преди няколко
Коментари Харесай

Подмяна с потомството на зли духове или дете-призрак?




“Подмяна ” с потомството на зли духове, дете-призрак или …? Преди няколко дни, на страница във Facebook (Facebook), в огромна малайзийска група, отдадена на фамилните връзки, е оповестена плашеща история на жена, която желае да остане анонимна (Zona666.com). Тази жена има малко бебе, което към момента кърми. Всичко почнало една вечер, когато дамата нахранила бебето си и то трябвало умерено да заспи, както се случвало нормално. Но, този път, след храненето, бебето траяло да хленчи упорито, като че ли е гладно. Въпреки това, дамата поставила бебето в креватчето му и самата тя си легнала. На сутринта се събудила от още по-силните писъци на бебето.



Отишла до креватчето му, взела го на ръце и почнала да го кърми. След като му дала нормалната порция мляко, майката върнала бебето в леглото му. Но, то към момента плачело и плачело, като че ли въобще не било яло. Това положение на детето почнало не просто да смущава, само че и да плаши дамата. Майката още веднъж накърмила бебето, а по-късно му дала топла вода, само че бебето продължавало да плаче, като че ли въобще не е получило мляко или вода. Тревожната майка отворила шкафа, с цел да извади пакет с бебешка храна, само че внезапно се оказало, че всички пакети били изчезнали. Тогава, майката заподозряла, че се случва нещо доста необичайно. Взела телефона си и присъединила запис на религиозна молитва. Щом чуло записа, бебето незабавно се успокоило, а по-късно заспало. Но, щом дамата изключила записа на телефона, детето се събудило и още веднъж почнало да плаче мощно, като че ли е гладно. Четете още: На фотография се появява доста злокобно хуманоидно създание Така минал съвсем целия ден и майката, изтощена от непрекъснатия рев на детето, към този момент била на границата на нервите си. Наистина желала почне и да поспи най-малко няколко часа. Държейки плачещото си бебе на ръце и към момента пробвайки се да го приспи, майката влезнала в стаята на детето, с цел да го сложи в креватчето му. И, замръзнала от смут, когато видяла, че бебето й към този момент лежало в леглото си и безшумно спяло. Жената си помислила: „ Кого държа в този момент?! “ Тя незабавно поискала да хвърли „ подправеното “ бебе от ръцете си на пода, само че не могла да направи това. Тялото й внезапно станало мудно и постепенно. Тя написа: “Не можех да се движа, не можех да управлявам тялото си. Всичко, което можех да направя, беше да се апелирам. ” След известно време, бебето в прегръдките на една жена почнало да наподобява извънредно. След това, почнало да „ се разтваря в тъмнотия “, до момента в който изцяло изчезнало. Уплашената майка незабавно се втурнала към леглото, проверявайки по какъв начин е детето там, само че всичко било наред с него, не било засегнато. Повечето консуматори на мрежата, които са прочели историята, имат вяра, че дамата е била изправена пред по този начин наречената “подмяна ” с потомството на зли духове, и че същинското й дете е било върнато поради молитвата.



Зли духове “подменят ” бебе. Средновековна рисунка Други считат, че е било дете-призрак, само че е мъчно да се изясни къде е изчезнало същинското дете. Всички обаче поучават дамата бързо да се реалокира в друга къща.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР