Подкупът, заради който двама пловдивски полицаи, бяха арестувани тази нощ,

...
Подкупът, заради който двама пловдивски полицаи, бяха арестувани тази нощ,
Коментари Харесай

Инфлация! Арестувани полицаи взели подкуп в ...луканки

Подкупът, поради който двама пловдивски служители на реда, бяха задържани тази нощ, се оказаха...луканки. Както  TrafficNews заяви първи, двама чиновници на Пето районно ръководство са били арестувани при акция на " Вътрешна сигурност ". Арестуваните са от униформения състав на " Охранителна полиция " и са били на работа. Според източници на медията, задържаните са Георги Матански и неговия сътрудник Груйо Григоров.
Прочетете още
Двамата били следени от чиновници на " Вътрешна сигурност " за противозаконна търговия с горива, само че били засечени и да получават две каси с салами.

Днес сутринта в дома на Матански в комплекс " Олимпия " са почнали обиски. Полицаи ревизираха както жилището на служителя на реда, по този начин и гаражите, които той употребява. Според осведомени вътре са открити огромен брой бидони. 

Матански и Григоров са в ареста, казусът е докладван на прокуратурата. Със заповед на шефа на ОД Министерство на вътрешните работи - Пловдив ст. комисар Георги Чергов двамата са отстранени от работа. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР