Подкупът за освобождаване от казармата в Русия скочи двойно, предаде

...
Подкупът за освобождаване от казармата в Русия скочи двойно, предаде
Коментари Харесай

Подкупът за освобождаване от казармата в Русия скочи двойно

" Подкупът за освобождение от казармата в Русия скочи двойно ", съобщи основаното в Нидерландия издание Тhe Moscow Times.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10155
Според осведомени рушветът, който донаборникът би трябвало да даде, с цел да получи документ, че е неспособен по по медицински аргументи и не би трябвало да отбива наложителната военна работа, е достигнал цената 6000 евро. " Посредниците, военните лекари и чиновниците във военните окръжия не желаят друга валута ", описа юноша.

" Преди войната в Украйна цената за освобождение от военна работа бе два пъти по-ниска ", написа още медията. " Даването на парите обаче не е гаранция, че младежът няма да отиде да набива крайник ", добави Тhe Moscow Times.

" Усложнена е и процедурата и издсанането на документа. Преди две години момчето трябваше да отиде в болница три пъти: за диагноза, за нейното потвърждаване и да му се издаде документът и да го съобщи във военното окръжие. Сега документът има период шест месеца. След приключването на валидността му наборникът още веднъж би трябвало да върви в болничното заведение, а по-късно и във военно окръжие ", добави медията.  

" Руският президент и висш главнокомандващ Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През неотдавна разгласи мобилизационна акция на наборни бойци. Тя стартира на 1 април и планувано да приключи на 15 юни. Очаква се в поделенията да влязат към 150 000 момчета. Това връх за последните пет години. Преди в казармите влизаха приблизително към 135 000 души ", уточни още изданието.

Да напомним, всички съветски жители на възраст от 18 до 27 години са задължени да отидат в казармата. От това са освободени хора с тежки здравословни проблеми и мъже, отбиващи различна работа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР