Подкрепяните от Иран йеменски бунтовници хуси заявиха, че нямат никакви

...
Подкрепяните от Иран йеменски бунтовници хуси заявиха, че нямат никакви
Коментари Харесай

Хусите: Дори САЩ да мобилизира целия свят, нашите военни операции няма да спрат

Подкрепяните от Иран йеменски бунтовници хуси обявиха, че нямат никакви планове да спрат нападенията си против търговски съдове в Червено море без значение оповестеното от Съединени американски щати основаване на съюз за отбрана на свободата на корабоплаването, съобщи в Х техният представител Мохамед ал Бухаити, представен от Франс прес.

" Дори в случай че Америка успее да активизира целия свят, нашите военни интервенции няма да спрат, без значение какви саможертви ще ни коства това " , увери Ал Бухаити в Х.

Хусите няма да трансформират позицията си по спора в Газа поради основаването на многонационалния военноморски съюз за отбрана на корабоплаването в Червено море, увери и водещият договарящ на хусите Мохамед Абдулсалам, представен от Ройтерс. Създаваният от Съединени американски щати съюз е " на процедура непотребен " , увери той, като акцентира, че водите наоколо до Йемен са безвредни, с изключение на за израелски кораби или такива, които се насочват към Израел. Причината за това е " несправедливата нападателна война против Палестина ", акцентира той.

Френската външна министърка Катрин Колона съобщи през днешния ден, че Париж ще вземе ограничения против нападенията на хусите в Червено море, дружно със своите сътрудници. Тя направи това изказване на среща в Париж със своя сътрудник Дейвид Камерън.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР